Kemal Sunal’ın ölüm yıl dönümünde çocukları babaları için ne söyledi?

Kemal Sunal’ın ölüm yıl dönümünde çocukları babaları için ne söyledi?
Kemal Sunal vefatının 20. yılında anılıyor. Herkesin güzel duygularla yad ettiği sanatçıyı, çocukları da sosyal medya hesaplarından andı. Bakın babaları için ne söylediler?

Türk sinemasının unutulmaz ve bir efsaneye dönüşen ismi Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 20 yıl geçti. Küçük büyük herkesin çok sevdiği ve vefatının üzerinden 20 yıl geçmiş olmasına karşın unutulmayan büyük usta Kemal Sunal için herkes özlem ve saygı mesajları paylaştı. Her kesimin hayatında önemli bir yer edinen Kemal Sunal'ın ne kadar çok sevildiği yapılan paylaşımlarla bir kez daha gözler önüne serildi. Usta oyuncuyu kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal da özlemle yad ederken Ali Sunal, Ezo Sunal ve Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan Sunal'ın kabrini ziyaret ederek Kuran-ı Kerim okuttu.

Kemal Sunal'ın vefatının 20. yılı

Usta oyuncu Kemal Sunal şehir dışında yapılacak bir proje için uçak seyahati yapmak üzereyken kalp krizi geçirerek vefat etmişti. Sanatçının ani vefatı herkes üzerinde şok etkisi oluşturmuş ve Sunal'ın erken vefatı Türk sineması için büyük bir kayıp olarak görülmüştü. Oynadığı filmler bugün bile ilgiyle izlenen Sunal'ın toplum üzerinde oldukça etkili bir oyunculuk tarzı vardı. Erken yaşta vefat eden Kemal Sunal'ın mirasını oğlu Ali Sunal devam ettiriyor.

Ali Sunal: Canım babam melek babam

Ali Sunal babasına olan hasretini, sosyal medyadan paylaştığı bir mesajla anlattı. Ali Sunal paylaşımında, "Babam canım babam melek babam sana olan özlemimi kelimelerle anlatamam. Umarım senin kadar iyi bi baba olabilirim. Şimdi Narin’in bana baba demesini bekliyorum işte o zaman ona dünyanın en melek dedesini anlatacağım. Seni seviyorum..." ifadelerini kullandı ve kızı ile birlikte bir fotoğraf paylaştı.

Ezo Sunal: Her gün daha çok özlüyoruz

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal da babasını duygusal sözlerle andı. Ezo Sunal instagram hesabından babasının fotoğrafını paylaştı ve şu notu yazdı; "Güzel babam. Tam 20 yıl oldu... inanılır gibi değil. Her gün daha çok özlüyoruz. Ama artık eminim daha çook 20 yıllar bu ülkenin kalbinde ve gülücüklerinde olacaksın. Bizim de gücümüzün kaynağı olacaksın. Sen hep bizlesin."

03-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar