Kenan Ece ve Öykü Karayel ‘KİN’ Dizisinde! ‘KİN’ Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Kenan Ece ve Öykü Karayel ‘KİN’ Dizisinde! ‘KİN’ Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu
İrlanda yapımı Kin dizisinin 2. sezonunda sürpriz gelişme! Türk oyuncular Öykü Karayel ve Kenan Ece ‘Kin’ dizisinde… Peki, ‘Kin’ dizisinin konusu ne? oyuncuları kimler?

Başarılı ve güzel oyuncu Öykü Karayel, son olarak ‘Kaderimin Oyunu’ dizisinde Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral ile başrolünü paylaşmıştı. Star Tv de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi 17 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan 26. Bölüm ile final yaptı. Ayrıca Netflix’te ‘Bir Başkadır’ dizisinde başrol oynamış dizide ‘Meryem’ karakterini canlandırmıştı. Birçok farklı projede yer alan ve farklı karakterlerle ekranların aranan yüzü olmayı başaran başarılı oyuncu bu kez de bambaşka bir projeyle gündeme bomba gibi düştü. Kenan Ece ise, son olarak 2020-2021 yılları arasında ‘Sadakatsiz’dizisinde rol almış, dizide ‘Turgay Güngör’adlı bir psikloğu canlandırmıştı.  Kenan Ece de yeni sezon için yeni bir projeye imza attı. Ünlü oyuncu Öykü Karayel ABD ve İrlanda ortak yapımı olan ‘Kin’ dizisinin ikinci sezonununda Kenan Ece ile birlikte rol alacak. Kenan Ece ve Öykü Karayel yabancı bir dizide bir araya gelirken ikilinin setine çıktığı dizinin başrolünü ise Game Of Thrones’un dünyaca ünlü oyuncusu Aidan Gillen üstleniyor. Duyurusu 2020 yılında yapılan dizinin ilk sezonu 2021 yılında AMC+ kanalında yayınlandı. İlk sezonu büyük ilgi görünce dizinin 2. Sezonu için onay çıktı. 2. Sezon duyurusu Şubat ayında yapılan dizinin çekimleri ise hala devam ediyor. Kin dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte iki başarılı Türk oyuncunun ‘Kin’ dizisindeki rolleri…

 

‘KİN’ Dizisinin Konusu Ne?

Kin Kinsella adlı bir ailenin hikayesinin anlatılacağı dizide, çete savaşının içine düşen İrlandalı ailenin hikayesini konu alıyor.

Başrolünde Daradevil karakteri ile Charlie Cox’ın yer aldığı dizide, bir çocuk öldürülür ve ailesi kendilerini bir anda çete savaşının ortasında bulur. Kin Kinsella Ailesi, uluslararası kartele karşı güçsüz kalır aslında bu kartel David ve Goliath’ın ta kendisidir. Kendi kalelerinde Kinsella’lar adeta rehin kalırlar. Ancak kartelde olmayan aile bağı gücü onlarda vardır.

Amerika İrlanda ortak yapımı olan Kin dizisinin, yönetmen koltuğunda Diarmuid Goggins ve Tessa Hoffe otururken, senaryosunu Peter McKenna kaleme alıyor. 2021’de ilk sezonu AMC+ kanalında yayınlanan dizinin ikinci sezonu 8 bölümden oluşacak.

‘KİN’ Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Aidan Gillen (Frank Kinsella), Charlie Cox (Michael Kinsella), Clare Dunne (Amanda Kinsella), Maria Doyle Kennedy (Bridget Birdy Goggins), Emmett J. Scanlan  (Jimmy Kinsella), Hannah Adeogun (Anna Areoye), Yasmin Seky (Nikita Murpy),  Sam Keeley ve Ciaran Hinds’ın paylaştığı yapımın şu sıralar çekimleri devam eden 2. sezonunda Kenan Ece ve Öykü Karayel de rol alacak.

Kenan Ece Kin dizisinde ‘Hamza’ karakterine hayat verirken, Öykü Karayel ise dizide ‘Nuray’ karakterini canlandıracak.

27-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar