Kenan İmirzalıoğlu Gri Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu Gri Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor
Ekranların başarılı isimlerinden biri olan ve uzun zamandır setlerden uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu ekranlara geri dönüyor.

Uzun zamandır ekranlardan ve sevenlerinden uzak kalan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ndan sevindiren haber geldi. Kendisine teklif edilen projelere sıcak bakmayan ve çok seçici davranan usta isim uzun zamandır Kim Milyoner Olmak İster adlı yapımın sunuculuğunu yapıyordu. Yakın zamanda baba olan ve artık babalık heyecanı da geçen ünlü isim sonunda ekranlara dönmeye karar verdi. OGM Pictures tarafından kendisine teklif edilen yeni dizi Gri’ye evet diyen usta isim yakın zamanda sevenleriyle yeniden bir dizide buluşacak. Son olarak Blu Tv’de yayınlanan alev dizisinde rol alan ünlü isim yine bir dijital medya platformunda yayınlanacak Gri dizisinde rol alacak. Usta ismin neden dijitali tercih ettiği konusunda açıklama yapılmazken Gri’nin yayınlanacağı medya organının ise Türkiye’ye yeni giriş yapan Disney Plus olduğu öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu Gri Dizisinde Kendi Adıyla Rol Alacak

Son olarak Alef dizisinde rol alan ve ondan önce de Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde yer alan ünlü isim Kenan İmirzalıoğlu aradan geçen yılların ardından yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan ve Taylan biraderler tarafından yönetilecek dizinin hazırlıklarının başladığı ve cast çalışmasında belirlenen isimlerle görüşmelere başlandığı öğrenildi. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi Türkiye’ye güçlü girmek isteyen Disney plus için de büyük önem taşıyor. Gri dizisinin konusu hakkında şimdilik bir bilgi bulunmazken usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun bu dizide kendi adıyla rol alacağı öğrenildi. Dizinin çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor.

Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Türkiye’nin önde gelen yapımlarında yer alan ve şu ana kadar rol aldığı yapımların hepsi üst seviyede izlenen ve reytinglerde başarılı sonuçlar alan Kenan İmirzalıoğlu’nun rol aldığı ilk yapım Deli Yürek adlı dizidir. Burada canlandırdığı karakterle bir anda sektörde aranan oyuncular arasına giren ünlü isim daha sonra peş peşe pek çok yapımda yer almıştır. Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Alef, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Karadayı, Kabadayı, Ezel, Alacakaranlık, Acı Hayat, Hayat bağları, Deli Yürek Bumerang Cehennemi, Deli Yürek, Cingöz Recai, Ejder Kapanı, Yazı Tura bulunmaktadır.

08-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar