Kadir Doğulu Eşi Neslihan Atagül’ün Yeni Dizisi Gecenin Ucunda’nın Yapım Ortağı Oldu

Kadir Doğulu Eşi Neslihan Atagül’ün Yeni Dizisi Gecenin Ucunda’nın Yapım Ortağı Oldu
Neslihan Atagül’ün rol alacağı ve yeni yayın döneminde Star Tv’de ekrana gelecek diziye Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun yapım şirketi ortak oldu.

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı adlı yapımda rol alan ve bu yapımla büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün kadrosunda yer alacağı yeni dizi geçtiğimiz günlerde netleşmişti. Yine Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve TMC Yapım tarafından hazırlanan dizinin hazırlıkları sürerken dizinin yeni yayın döneminde ekrana geleceği öğrenildi. Sefirin Kızı adlı diziden sorunlu bir şekilde ayrılan ve rahatsızlığı sebebiyle uzun süre tedavi gören Neslihan Atagül’ün sevenleri de bu yeni projeyle oldukça sevindi. Öbür taraftan ünlü ismin eşi Kadir Doğulu’nun da bu projede yapım ortağı olarak yer alacağı öğrenildi.

Gecenin Ucunda Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor

TMC yapım tarafından hazırlıkları süren ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden biri Gecenin ucunda adlı dizinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Senaryosu Başar Başaran ve Emre Özdur tarafından kaleme alınan dizide ünlü oyuncu Neslihan Atagül rol alacak. Öbür taraftan Gecenin Ucunda dizisinin yapım şirketi TMC Yapım’a ortak olarak Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun kurduğu Alim adlı yapım şirketinin de ortak olduğu ortaya çıktı. Sevenleri tarafından merak ve heyecanla beklenen Gecenin ucunda dizisinin yeni yayın döneminde ekrana geleceği öğrenildi. Ünlü isme eşlik edecek oyuncularla ise görüşmelerin devam ettiği ve yakın zamanda dizinin ana castının ortaya çıkacağı ve dizinin sete çıkacağı öğrenildi. Öbür taraftan dizinin yapım ortağı olan ve Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu tarafından kurulan Alim Yapım’ın dizide nasıl bir rol alacağı ve ne tür bir ortaklık olduğu ise bilinmiyor.

Neslihan Atagül Dizileri Nelerdir?

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında yer alan ve yapım şirketlerinin gözde isimlerinden olan Neslihan Atagül son olarak ekranlara Sefirin Kızı adlı yapımla gelmiştir. Dizide oldukça başarılı bir dönem geçiren Neslihan Atagül bu diziden sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmıştır. Ekranlara ilk olarak tam anlamıyla bir fenomen olan Yaprak dökümü ile gelmeye başlayan genç ve güzel oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında ise Sefirin Kızı, Dip, Düş Bahçesi, Kara sevda, Fatih Harbiye, Canım Babam ve Yaprak dökümü bulunmaktadır.

08-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar