Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisini anlattı!

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisini anlattı!
Kenan İmirzalioğlu yeni dizisi Alef’in tanıtımında konuştu. Röportajda başta İmirzalioğlu olmak üzere başrol oyuncuları Alef’i ve içeriğini seyircilerle paylaştı

Coronaydı, virüstü, karantinaydı derken iyice evlerimize hapsolduk. Neyseki imdadımıza yetişen yapımlar var da can sıkıntısından patlamıyoruz. İşte bu yapımlardan birinde başrol oynayan Kenan İmirzalioğlu yeni dizisi Alef’in tanıtımında konuştu. Samimi bir otamda gerçekleşen röportajda başta İmirzalioğlu olmak üzere başrol oyuncuları Alef’i ve içeriğini seyircilerle paylaştı. Şimdi detaylar

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisini anlattı!

Tüm dünyayı sarsan corona virüsü tedbirlerinden dolayı dizilerin bir bir ertelendiği günümüzde BluTV ve FX’in ortak projesi Alef ilk iki bölümüyle yayına girdi. Başorllerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in paylaştığı Alef 10 Nisan Cuma günü seyircisiyle buluştu. İlk iki bölümü birden yayınlanan Alef dizisinin oyuncuları diziyle ilgili duygularını paylaştı.

Her set yönetmenine benzer!

Türkiye’de mistik polisiye türünün ilk örneği olan Alef dizisinde yönetmen koltuğunda Emin Alper oturuyor. Emre Kayıiş’in yazdığı Alef, MAY Prodüksiyon’un yapımcılığında çekiliyor. İlk iki bölümü BluTv ve FX’de yayınlanan Alef dizisi, gizem ve aksiyon dolu sürükleyici hikayesiyle sezona damga vuracak gibi gözüküyor.

“Her birim elinden gelenin en iyisini yaptı”

“Her set yönetmenine benzer” diyerek söze başlayan Kenan İmirzalıoğlu, yönetmen Emin Alper’in liderlik ettiği dizide kameramanından oyuncusuna tüm birimlerin elinden gelenin en iyisini yaptığını vurgulayarak duygularını şu sözlerle paylaştı. “ Her sahnede renklerden seslere kadar her şey ince ince çalışıldı. Her mekanda yapılan çalışmalarda işin estetik değeri yükseldi.”

Başrol oyunculardan Ahmet Mümtaz Taylan ise, “Settar ve Kemal tezat gibi gözükür, ama dertleri aynı” diyerek diziyle ilgili bir farkındalık oluşturmaya çalıştı. Taylan sözlerini şu cümlelerle tamamladı. “Settar; bir işi halletmek için en kısa yolu bulup onu zorlayan, otoriteyle arası hiçbir zaman iyi olmamış alaturka bir karakter. Tamamen Batılı bir karakter olan Kemal ile bir tezat oluştursa da yaraları aynı. Dertleri bu kadar aynı olup yordamları tamamen farklı olan iki insanın hikayesini anlatabilmesi olsa olsa ALEF’in senaryosunun marifetidir”

“Katmanlı roller için ALEF büyük bir şanstı”

Mistik polisiye türünün ilk örneği olan ALEF’te Yaşar karakterini oynayan Melisa Sözen, kendi katmanları olan rolleri oynamak isteyen oyuncuların dijital işlerden yardım aldığının altını çizdi. Dizide bir İslam tarihi uzmanı olan Yaşar’ı canlandıran oyuncu sıkı bir polisiye hayranı.  ALEF’in hikayesinin kendilerine çok sıcak ve samimi geldiğini belirten Alef dizisi oyuncularına  Canlıtv platformu olarak başarılar diliyoruz.

17-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar