Kenan Işık’tan Müjdeli Haber Geldi!

Kenan Işık’tan Müjdeli Haber Geldi!
6 yıldır yoğun bakımda olan ve tedavisine devam edilen ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık’tan gelen bir haber bugün herkesi büyük bir sevince boğdu. İşte haberin detayları!

6 yıl önce geçirdiği talihsiz bir kaza sonrası bilinci kapalı bir şekilde ameliyata alınan ve ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavisine devam edilen ünlü tiyatrocu Kenan Işık’tan gelen bir haber bugün bütün sevenlerini bir anda heyecana boğdu. Türk tiyatro ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinden olan ve son olarak Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu üstlenen Kenan Işık geçirdiği kazadan sonra uzun bir süre yoğun bakımda kalmıştı. Altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve halen tedavisine fizyoterepistler eşliğinde devam edilen Kenan Işık’ın durumunun artık daha iyiye gittiğini duyuran ise Sabah Gazetesi’nden Yüksel Altuğ oldu. Yüksel Altuğ iddiasının kaynağı olarak Kenan Işık’ın eşi Beril hanım’ı gösterirken gün içinde Beril Hanım’dan da yazılı bir açıklama yapıldı. İşte ünlü isim Kenan Işık’la ilgili bugün gelişen olayların detayları!

Durumu İyiye Gidiyor!

Ünlü tiyatrocu ve televizyon sunucusu Kenan Işık 6 yıldan fazladır yoğun balımda tedavi altında. Işık geçirdiği bir kaza sonrası kafasını vurarak bilincini kaybetmiş ve acil olarak ameliyata alınmıştı. Ancak ameliyatın ardından bir türlü kendine gelemeyen ve yoğun bakımda kalan Kenan Işık daha sonra kendine gelmiş ancak tam olarak sağlığına kavuşamamıştı. Tedavisine fizyoterapistler eşliğinde yoğun bir şekilde devam edilen Kenan Işık’tan bugün sevindiren bir geldi. Gazeteci Yüksel Altuğ’un iddiasına göre Işık’ın durumu daha iyiye gidiyordu. Yüksel Altuğ iddiasında “uzun süredir koma halinde tedavi gören usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık’tan müjdeli haber var. Benim de Ergun Uyar’ın sosyal medya paylaşımıyla haberim oldu. Müjdeyi Işık’ın vefalı eşi Beril Hanım vermiş. Demiş ki Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor fakat tepki veremiyor henüz”. Bu iddia üzerine Kenan Işık’ın eşi Beril Işık yazılı bir açıklama yaptı ve “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” ifadelerini kullandı. Bu durum üzerine herkes yeniden derin bir üzüntüye kapıldı.

Ne Olmuştu?

1 Ekim 1947 yılında dünyaya gelen ünlü isim Kenan Işık 2014 yılında gittiği otelin saunasından çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarpmış ve acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan ünlü isim ameliyat sonrası uzun zaman yoğun bakımda kalmıştı. Halen tedavisine devam edilen ünlü isim son olarak Kim Milyoner Olmak İster’i sunuyordu.

25-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar