Kendi Düşen Ağlamaz’a güzel oyuncu

Kendi Düşen Ağlamaz’a güzel oyuncu
TRT 1ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz sezonunda ekrana gelecek Kendi Düşen ağlamaz dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Yaz sezonu için çalışmalarını ve hazırlıklarını hızlandıran televizyon kanalları özellikle bu ayın sonuyla birlikte yeni dizilerinin çekimleri için set başı yapmaya hazırlanıyor. Hemen hemen bütün televizyon kanalları yazlık dizi hazırlığına girerken TRT 1 ekranları için hazırlanan ve NG Medya tarafından hazırlanan Kendi Düşen ağlamaz dizisi de hazırlıklarını hızlandırdı. Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona dizi olarak uyarlanan ve Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı’nın senaryosunu kaleme aldığı Kendi Düşen Ağlamaz’ın yönetmen koltuğunda İnci Balabanoğlu yer alıyor. Mayıs ayı sonunda sete çıkması beklenen ve haziran ayının son haftası gibide seyirciyle buluşması planlanan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak güzel oyuncu Çağla Boz dahil oldu.

Çağla Boz Kendi Düşen Ağlamaz’da

TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşacak ve NG Medya tarafından hazırlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi çalışmalarını hızlandırdı. Şu sıralar yoğun olarak cast çalışmasıyla gündemde olan dizinin oyuncu kadrosu hemen hemen tamamlanmış durumda. Sadece birkaç oyuncunun kaldığı cast çalışmalarında son olarak güzel oyuncu Çağla Boz ile anlaşmaya varıldı. Dizide Tuğçe karakterini canlandıracak olan Çağla Boz, Eylül Tumbar’ın canlandıracağı Alize’nin en yakın arkadaşı olacak hikayede yer alacak. Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncuları arasında ise Eylül Tumbar (Alize), Enes Koçak (Serkan), Hakan Yılmaz (Nurettin), Evrim Doğan (Esma), Berat Yenilmez (Kadir), Selen Soyder (Sinem), Dinç Daymen (Alp), Yiğit Kalkavan (Rıdvan) ve Çağla Boz (Tuğçe) yer alıyor. Dizi romantik komedi türünde ele alınıyor. Alize ve Tuğçe aynı otelde staj yaparken bir sosyal medya fenomeni de aynı otelde yer almaktadır. Özellikle sosyal medya bağımlılığına vurgu yapacak dizi haziran ayında seyirciye buluşacak.

Çağla Boz Kimdir?

Dizi ve sinema filmi setlerinin genç ve yetenekli oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Çağla Boz 1999 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından New York Fashion Week’te defilede dikkatleri çeken güzel oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk dersleri ile setlerde yer almaya başlamıştır. Çağla Boz bugüne kadar sadece Aynasız Haluk adlı filmde rol almıştır. Kendi Düşen Ağlamaz oyuncunun ilk ciddi yapımı olacaktır.

09-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar