Ünlü Youtuber Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı!

Ünlü Youtuber Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı!
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosun ünlü YouTuber katıldı. Keloğlan rolüyle Tutunamayanlar dizisine katılan o YouTuber kim?

TRT 1 ekranlarının yeni ve büyük bir beğeni ile izlenen absürd komedi tarzındaki dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna yeni bir karakter eklendi. Keloğlan karakteri ile diziye dahil olan o kişi sosyal medya fenomeni herkes tarafından tanınan ünlü YouTuber Atakan Özyurt oldu. Peki ünlü YouTuber Atakan Özyurt kimdir? İşte detaylar..

ATAKAN ÖZYURT KELOĞLAN ROLÜ İLE TUTUNAMAYANLAR'DA

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi gibi isimleri genç ve birbirinden yetenekli isimleri kadrosunda bulunduran dizi Tutunamayanlar, izleyici kitlesini git gide arttırmaya devam ediyor. Absürd komedi tarzındaki dizi ilk bölümünden bu yana severek ve beğenilerek takip ediliyor. TRT 1 ekranlarını yakından takip eden izleyiciler Leyla ile Mecnun'dan sonra bu tarz bir dizinin yayınlanmasından çok memnun. 

Fenomen dizi Tutunamayanlar'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyiciyi iyice meraklandırdı. Yeni bölümün fragmanında diziye katılan bir isim dikkat çekti. Kafalar kanalıyla sosyal medya fenomeni olan ünlü YouTuber Atakan Özyurt, Tutunamayanlar'da Keloğlan'ı canlandırıyordu. Tutunamayanlar'ın yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanını izleyenler ünlü YouTuber Atakan Özyurt'u hemen fark ettiler. Tarık, ilham perisi İlhan ve Lütfü'nün yanına artık Keloğlan da katılıyor. Mahalleye tamamen yerleşen Keloğlan, kafede çalışmakta olan Eylem'e aşık oluyor. Bakalım Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Atakan Özyurt, Tutunamayanlar dizisinde ne kadar rol alacak? Keloğlan'ın aşık olduğu Eylem ona karşılık verecek mi? Bu ve buna benzer tüm sorularınızın cevabı gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümlerle yanıtını bulacak. 

Tutunamayanlar, Keloğlan (Atakan Özyurt) Kimdir?

Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katılan Atakan Özyurt, 1993 yılında Ordu'da dünyaya gelmiştir. Arel Üniversitesi Tıbbi Labaratuar Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamlamıştır. Geçtiğimiz yıllarda çektiği komik Vine'larla tanınan Fatih Yasin ile tanıştıktan sonra olanlar oldu. Atakan Özyurt ve Fatih Yasin'in daha sonra birlikte çektikleri vineler izlenme rekorları kırdı. Çektikleri bu vineler sayesinde fenomen olmuşlardır. Daha sonra Bilal Hancı ile tanışarak sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında Youtube'da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır. Giderek başarısına başarı katan genç fenomen Atakan Özyurt, son olarak Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı. 

 

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar