Kerem Bursin hastaneye yattı

Kerem Bursin hastaneye yattı
Rahatsızlanan yakışıklı oyuncunun hastaneye gitmesine karar verildi Ateşi bir türlü düşmeyince Kerem Bürsin hemen apar topar Liv Hospital Hastanesine götürüldü.

Kerem Bürsin hangi dizide yer alıyor? Kerem Bürsin’in Ya Çok Seversen dizisindeki partneri kim? Ya Çok Seversen dizi oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler hangileridir? Kerem Bürsin’in rahatsızlığı nerede ortaya çıktı, rahatsızlığı nedir? Genç oyuncu hangi hastanede tedavi görüyor? Kerem Bürsin ne zaman setlere geri dönüyor? Kerem Bürsin ve Ya Çok Seversen dizisi hakkında bilmedikleriniz ve bilmek istediklerimiz yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Kerem Bursin hastaneye yattı

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Ya Çok Seversen’in başrol oyuncusu Kerem Bursin hayranlarını telaşlandırdı. Genç oyuncu dün çekimler esnasında ateşlendi ve bir türlü ateşi düşmedi. Hemen sağlık ekipleri kontrol etse de yakışıklı oyuncunun hastaneye gitmesine karar verildi Ateşi bir türlü düşmeyince Kerem Bürsin hemen apar topar Liv Hospital Hastanesine götürüldü. Yapılan tahliller sonucunda vücudunda tespit edilen genç oyuncunun bir gün daha hastanede kontrol altında kalmasına karar verildi. Kendisini iyi hissetmesine rağmen hastaneden bırakılmayan ünlü oyuncunun taburcu olur olmaz setlere dönmesi ve çekimlere kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Ya Çok Seversen dizi kadrosu ve canlandırdıkları karakterler

Başrollerini Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Y Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; Kerem Bürsin : Ateş Arcalı, Hafsanur Sancaktutan : Leyla Kökdal, Hatice Aslan : Füsun Arcalı, Şerif Erol : İlter Evcili, Nazmi Kırık : Yakup Civelek, Mine Kılıç : Meryem Yunus, Aziz Caner İnan : Umut, Oğulcan Arman Uslu : Onur,  Durukan Çelikkaya : Barış, Lara Aslan : Ilgaz Arcalı, Adin Külçe : Aydos Arcalı, Aren Yavuz : Berit Arcalı.

Dizinin konusu

Dizinin başrolünde oynayan Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği Leyla karakteri ailesini hiç tanımamış olan ve onlardan hiç haberi olmayan bir kadındır. Leyla hayatı boyunca zorluklarla ve mücadelelerle ayakta kalmış ve hayatını insanları kandırarak kazanmaktadır. Kerem Bürsin’in canlandırdığı Ateş karakteri de bir yönüyle Leyla’ya benzemektedir. Çünkü annesinin vefatı dolayısıyla Ateş daha küçük iken yatılı okula gönderilmiş ve yurtdışında iş hayatına genç yaşında atılmış başarılı bir girişimcidir. Daha küçük yaştan beri yaşadıkları sebebiyle kimseye güvenemeyen Ateş ile Leyla’nın yolları kesişir ve sonra olanlar olur.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler