Kerem Bürsin ‘Hayaller ve Hayatlar’ Dizisi’nde!

Kerem Bürsin ‘Hayaller ve Hayatlar’ Dizisi’nde!
Ünlü ve yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin yeni bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. NG Medya tarafından hazırlanacak dizi nerede yayınlanacak? İşte detaylar!

Dijital yayın platformlarının birbiri ardına yayın hayatına geçmesiyle televizyonlara ilave olarak pek çok dizi bu mecralarda yayınlanmaya başlandı. Tüm dünyada inanılmaz bir akımın olduğu bu alan son zamanlarda ülkemizde de pek çok dijital platformun kurulmasına sebep oldu. Televizyon kanallarında yer bulamayan ya da bu kanallarda yayınlanamayacak kadar uç noktalardaki içerikli yayınlar bu platformlarda kendilerine çok kolay yer bulmaya başladı. Son zamanlarda RTÜK’ün bu mecraları da denetmeye başlayacak olması bir nebze olsun özgürlük alanında sınırlama getirse de yine de bu alanlar pek çok oyuncu ve yapım şirketi için yeni bir kazanç kapısı yeni bir alan oldu. Televizyon kanalları için de içerik üreten NG Medya da bu alana dizi yapmaya hazırlanıyor. Hayaller ve Hayatlar adını taşıyan dizinin yakın bir zamanda beIN Connect’te yayınlanacağı tahmin edilirken dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlandı.

Kerem Bürsin Hayaller ve Hayatlarda!

NG Medya tarafından hazırlıklarına başlanılan ve yakın bir zamanda beIN Connect’te yayınlanacağı tahmin edilen Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başlandı. Nazlı Heptürk’ün sahibi olduğu NG medya’nın kısıtlı bütçesi ile hazırlayacağı Hayaller ve Hayatlar’ın başrolünde bir zamanlar ‘Yeter’ dizisinde de rol alan başarılı oyuncu Pelin Karahan yer alacak. Son olarak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Kerem Bürsin’in de dahil olduğu açıklandı. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstleneceği dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu ile Yeşim Çıtak kaleme alacak. Dizinin yakın zamanda hazırlıklarını bitirerek sete inmesi bekleniyor.

Kerem Bürsin Kimdir?

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu babasının işleri nedeniyle uzun bir süre ABD’de yaşadı. İlk Orta ve lise eğitimin ardından Üniversite için Boston’a taşındı ve burada Emerson Colege’de oyunculuk eğitimi aldı. Ardından oyunculuk yapmaya başladı. Daha sonra Türkiye’ye dönen yakışıklı oyuncu kariyerine Türkiye’de devam etmeye başladı.

Kerem Bürsin ilk olarak 2013 yılında Güneşi Beklerken adlı diziyle setlere indi. Oyuncu bu dizinin ardından Unutursam Fısılda adlı sinema filminde rol aldı ve oldukça başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncu daha Sonra Bu şehir Arkandan Gelecek adlı dizide rol aldı. Yakışıklı ve başarılı oyuncu birbiri ardına pek çok yapımda kendine yer bulurken oyuncunun ülkemizde rol aldığı başlıca yapımlar şunlar oldu. Güneşi Beklerken, Ulan İstanbul, Unutursam Fısılda, Şeref Meselesi, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Can Feda, Yaşayamayanlar, Muhteşem İkili.

15-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar