Kibariye’nin Davalık Olan Villası Satıldı

Kibariye’nin Davalık Olan Villası Satıldı
Dolandırıcılık suçlamasıyla mahkemeye verilen ünlü şarkıcı Kibariye’nin Bodrum’da bulunan ve sorunlu olan villası mahkeme kararıyla satıldı.

Magazin basınında bugün ünlü şarkıcı Kibariye ile ilgili bir haber yayınlandı ve Kibariye’nin uzun zamandır uğraştığı ve mahkemelik olduğu Bodrum’daki villasıyla ilgili sorun mahkeme tarafından çözüldü. İddiaya göre Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’a ait olan Bodrum’daki villa sahipleri tarafından 2019 yılında iş adamı Sebahattin Girgin’e 4,5 Milyon Lira karşılığında satıldı. Ancak sorun tam da burada başladı. Villayı satın alan Sebahattin Girgin villanın başka bir kişiye de satıldığını söyleyerek dolandırıcılık suçlamasıyla mahkemeye başvurdu. Uzun zamandır polemik konusu olan ve mahkeme süreci devam eden sorunlu villayla ilgili sonunda mahkemeden karar çıktı ve Kibariye ile eşinin de aralarında bulunduğu taraflara bu karar iletildi. Buna göre Kibariye ve eşine ait olan sorunlu villa mahkeme tarafından satıldı.

15 Milyon Liraya Satıldı

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin mahkemelik olduğu Bodrum’daki sorunlu villa ilgili bir gelişme yaşandı ve mahkeme sürecinde bulunan villa satıldı. Sebahattin Girgin tarafından 2019 yılında 4,5 Milyon Liraya satın alınan villa iddiaya göre başka bir kişiye daha satılmıştı. Bunun üzerine mahkemeye başvuran Sebahattin Girgin Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık aleyhine dolandırıcılık davası açmıştı. Uzun süredir sürüncemede olan villayla ilgili karar mahkeme tarafından verildi. Mahkeme söz konusu villanın satılını gerçekleştirdi. 15 Milyon liraya satılan villanın yeni sahibinin davada adı geçen bir başka kişi Ahmet serin olurken mahkeme satışından sonra Kibariye ve Ali Küçükbalçık’a küçük bir miktar pay düştüğü öğrenildi. Böylece Kibariye ve eşinin dolandırıcılıkla suçlandığı villayla ilgili sorun mahkeme tarafından çözüme kavuşturulmuş oldu.

Dolandırıldım

Kibariye’den villayı satın aldıktan sonra dolandırıldığını iddia eden Sebahattin Girgin bir açıklamasında “ben bu evi 2 sene önce 4,5 milyon TL’ye Kibariye Hanım’dan satın aldım. Ataşehir’deki evlerinde görüştük. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, onu kapatmak ve çifte 2 milyon 200 Bin TL ödemek üzere anlaştık. Benim okumam yazmam yok dedi. Noter sözleşmeyi kendi el yazısıyla yazdı. Kibariye Hanım’da imza attı. Bu işlemler sonrası ödeme yaptım., dekontlarım mevcut. Ali Bey’in hiçbir alacağım kalmamıştır diye imzaladığı belge de elimde. Ancak bu evi iki farklı kişiye kiralamışlar. Adamlar gelip evime 120 bin liralık zarar verdiler, beni şikayet ettiler. Bana can kardeşim diye hitap eden Kibariye benim için hiçbir şekilde tanımıyorum, evimi gasp etmiş bir emlakçıdır diye ifade verdi. Daha sonra da evi Ahmet serin diye birine sattılar” ifadelerini kullanmıştı.

20-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar