Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bebeklerinin cinsiyetini öğrendi

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bebeklerinin cinsiyetini öğrendi
Ünlü oyuncu çift Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri olacak. Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinin bebeklerinin olacağı kısa süre önce öğrenilmişti. Ünlü çiftin heyecanla bekledikleri bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa rolüyle tanınan Taner Ölmez'le kendisi gibi oyuncu olan eşi Ece Çeşmioğlu anne- baba olmak için gün saymaya başladı. Bebek sevinci yaşayan çift Haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Kısa süre sonra hamile kalan Ece Çeşmioğlu'nun bir kız bebek beklediği öğrenildi. Sevilen iki oyuncu güzel bir nikah töreniyle evlenmişti. Ünlü çift şimdi de bebeklerini kucaklarına almak için gün saymaya başladı.

Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez bebek bekliyor

Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez doktor Ali Vefa karakteriyle başroldeydi. Otizmli bir doktoru canlandıran Taner Ölmez Mucize Doktor finalinde de nikah masasına oturmuştu. Mucize Doktor final yaptıktan sonra aynı mekanda Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu dünya evine girdi. Magazin gündemine de yansıyan düğün töreninde ünlü çift ve davetlileri oldukça eğlenmişti. Ekranların sevilen iki ismi şimdi de bebek heyecanı yaşıyor. Ünlü çiftin bir kız bebekleri olacağı öğrenildi.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu kimdir?

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu 2021 Haziran'ında hayatlarını birleştiren iki ünlü oyuncu. Birçok farklı projede rol alan ünlü çift ekranların sevilen isimlerinden. Taner Ölmez son olarak başrol oynadığı Fox Tv'nin iddialı dizisi Mucize Doktor'da yer almıştı. Ece Çeşmioğlu da en son TRT1 için hazırlanan Tutunamayanlar dizisinde Doğu Demirkol'la başrol oynamıştı. Sinema ve dizi oyunculuğu yapan ünlü isimler bir süredir devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı. Sevilen isimler şimdi de anne- baba olmanın heyecanını yaşıyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Ece Çeşmioğlu 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Ünlü oyuncu Taner Ölmez da 9 Ağustos 1986'da Tunceli'de doğdu. Yolları kesişen ünlü çift evlendi ve şimdi de bebek bekliyor. Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Ünlü çiftin kız bebekleri olacak.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar