Kıbrıs: Zafere Doğru 10. Bölüm İzle

Kıbrıs: Zafere Doğru 10. Bölüm İzle
Kıbrıs: Zafere Doğru 10. Bölüm İzle; 15 Ekim Cuma akşamı 10. bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs: Zafere Doğru'nun 10. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs: Zafere Doğru 10. Bölüm İzle; Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın, Pelin Karahan ve Gülper Özdemir’in rol aldığı Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin 10. Bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devam dizisi olan ve adı Kıbrıs: Zafere Doğru olarak değişen dizi bu sezon ilk kez ekranlara geliyor. Henüz sezonu bu akşam açacak olan dizinin yayın günüde geçen sezon Perşembe olurken bu sezon dizi Cuma akşamlarına alınmış durumda. Geçen sezonun sevilen dizileri arasında yer alan ve Kıbrıs Türklerinin var olma mücadelesini anlatan dizi bu sezon Cuma akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 10. Bölümü saat 20.00’da TRT 1’de.

Kıbrıs: Zafere Doğru Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden yakın dönem tarihini anlatan Kıbrıs: Zafere Doğru geçen sezonun Bir Zanlar Kıbrıs dizinsin yeni versiyonu olarak ekrana geliyor. Geçen sezon 9 bölüm yayınlanan ve son bölümde Kıbrıs Türkü’nün mücadelesinde elde ettiği başarıyı ekrana taşıyan dizi, Erenköy’ü ele geçirmeye çalışan Rum milislerin saldırısıyla sezon finaline gitmişti.

Kıbrıs: Zafere Doğru 10.Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kıbrıs: Zafere Doğru bu akşam yayınlanacak bölümüyle sezonu açıyor. Uzun süredir çekimleri devam eden ve tanıtım fragmanı yayınlanan dizide bu akşam Erenköy’ü savunmak için verilen mücadele anlatılacak. Ankara, İstanbul ve İngiltere’de üniversite eğitimlerini yarıda bırakarak Ada’ya gelen öğrenciler Erenköy’ü savunmaya ant içmişlerdir. Aynı zamanda Ankaralı, Mücahit Kemal ve Mücahit Derviş’te bu mücadelenin içinde ve en saflarındadırlar. Kemal ve Derviş yaşadıklarından sonra yemin ederek mücahitlere katılırken Ada’ya girişi yasaklanan Avukat Rauf Bey ise gizlice Adaya girer ve direnişi örgütlemeye ve mücadele etmeye başlar. Bu arada Ana Vatan Türkiye’den kalkan savaş jetleri Rumlar tarafından kuşatılan Erenköy’e yardıma gelmişlerdir. Ancak bu müdahale sırasında Yüzbaşı Cengiz Topel’in uçağı vurulur ve Cengiz Topel yaralı olarak Rumların eline geçer. Kıbrıs: Zafere Doğru bu akşam sezonun ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar