Kıbrıs Zafere Doğru 11. bölüm izle

Kıbrıs Zafere Doğru 11. bölüm izle
Kıbrıs Zafere Doğru 11. bölüm izle: Ankaralı ve Kemal, ateş hattına girerler. Erenköy'e varabilmek için bundan kurtulmak zorundadırlar. Yeni bölümü online ve tek parça izleyin.

Kıbrıs Zafere Doğru 11. bölüm izle: Kıbrıs'ta Türkler'in verdiği eşsiz mücadeleyi ekrana taşıyan TRT 1'den ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranda olacak. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ve Pelin Karahan gibi isimlerin başrolde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ankaralı ve Kemal'i zor anlar beklemektedir. Erenköy'e varabilmek için mücahitlerle yola çıkarlar ancak ansızın gelen pusuyla neye uğradıklarını şaşırırlar. Kıbrıs Zafere Doğru dizisini takip eden izleyiciler yeni bölümü merakla bekliyorlar. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 11. bölümünü canlitv.com adresin izleyebilirsiniz. Merakla beklenen yeni bölümü tek parça, online ve full HD kalitesinde izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Kıbrıs Zafere Doğru 11. bölüm izle

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 22 Ekin Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında 11. bölümüyle yayınlandı. Pek çok izleyici dizinin yeni bölümü için televizyon başındaki yerlerini aldı. Bir o kadar izleyicinin tercihi ise diziyi canlı ya da ekrana geldikten hemen sonra tek parça bir şekilde online izlemek olacak. Canlitv.com adresinden Kıbrıs Zafere Doğru dizisini ister canlı ister daha sonra tek parça olarak izleyebilmeniz mümkün. Siz de sevilen diziyi online bir şekilde izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden kolay bir şekilde yeni bölüme ulaşabilirsiniz. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 11. bölümünü tek parça ve online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Kıbrıs Zafere Doğru 11. bölüm özeti

Kemal ve Ankaralı, Erenköy yolundayken beklenmedik bir pusuyla karşı karşıya kalırlar. Pusudan çıkmayı başarsalar da pek çok mücahit şehit düşer. Ankaralı ve Kemal, en sonunda yeniden Rauf ile bir araya gelirler. Artık sert çatışmalara girme vaktidir. Makaryos ise adadaki Türkler'e teslim olmaları için bir gün süre verir. Barış Gücü tamponlardan çekilir çekilmez düşmanla karşı karşıya kalırlar. Böylece iki taraf arasında sert bir çatışma başlar. Ayşe ve İnci tanışmak için bir araya gelirler ancak bilmedikleri şey Pembe'nin peşindeki hain tarafından takip edilmektedirler. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin bu akşam ekranda olacak yeni bölümünü tek parça ve online olarak izlemek için sayfada görmüş olduğunuz bağlantıya tıklayın.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar