Kim Milyoner Olmak İster’de engelli yarışmacı ve köpeği izleyicileri ekrana bağladı!

Kim Milyoner Olmak İster’de engelli yarışmacı ve köpeği izleyicileri ekrana bağladı!
Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması konuklarıyla gündem olmaya devam ediyor. Engelli yarışmacı ve köpeği izleyicileri ekrana bağladı.

Atv'de yayınlanan yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yarışmaya katılan renkli konuklarla sık sık gündem oluyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu sevilen bilgi yarışmasının son konuklarından biri ise görme engelli bir avukat olan ve yarışmaya köpeği Tabs ile katılan Mustafa Keskin oldu. Mustafa Keskin ve köpeği Tabs'ın yarışmaya katılması yarışmaya olan ilgiyi arttırırken, sosyal medya gündemine de oturdu. Mustafa Keskin'in başarısı ise her kesimden insanın takdirini topladı. Sosyal medyada gün boyu konuşalan Keskin ve Tabs twitter gündemine de girdi.

Başarısı ve azmi herkesi etkiledi

Ekranların yıllardır devam eden ve çok sevilen bilgi yarışması programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster 891. Bölümüyle Atv'de yayınlandı. Bu sezon sunuculuğunu usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı yarışmaya görme engelli avukat Mustafa Keskin kendisine rehberlik eden rehber köpek Tabs'la birlikte katıldı. Başarı, azmi ve engel tanımayan özellikleri ile dikkat çeken Keskin, köpeği ile arasındaki ilişkiyle de izleyenlere sıcak ve sevimli anlar yaşattı. Yarışmada da oldukça başarılı olan Keskin 125. Soruya kadar gelmeyi başardı ve soruyu bilemeyince yarışmadan çekilme kararı aldı.

Rehber köpek Tabs metro duraklarını bile biliyor

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan 28 yaşındaki görme engelli avukat Mustafa Keskin Koç Üniversitesi'nde Hukuk eğitimi aldı. Bir enerji şirketinde avukatlık yapan Keskin 11 yaşından beri görme engelli olduğunu söyledi. Eskişehirli olan Mustafa Keskin köpeği Tabs ile de çok iyi anlaşıyor. Kendisine rehberlik yapan Tabs, yürürken ve günlük birçok aktivitesinde Keskin'e yardımcı oluyor. İstanbul'da yaşayan Keskin köpeği Tabs'ın metro duraklarını bile artık bildiğini söylüyor. Köpeği ile birlikte yarışmanın olduğu stüdyoya gelen Mustafa Keskin Tabs'ın onun en büyük yardımcısı olduğunu anlattı. Tabs'la birlikte katıldığı yarışmada da oldukça başarılı olan ve 125 bin liralık soruyu gören Keskin'in hayat hikayesi herkesi derinden etkiledi.

17-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar