Kim Milyoner Olmak İster’de İlk Soruda Elendi!

Kim Milyoner Olmak İster’de İlk Soruda Elendi!
Atv'de yayınlanan Yarışma Programı Kim Milyoner Olmak İster'de geçtiğimiz bölüm şok bir olay yaşandı. Yarışmacı daha ilk soruda yanlış cevap verdi ve elendi! İşte detaylar!

Atv ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve seyircinin en çok seyrettiği yarışma programlarının başında gelen Kim Milyoner Olmak İster tüm dünyada yayınlanmaya ve en çok kazandıran yarışma olmaya devam ediyor. Bilgi – Kültür alanındaki yarışma özellikle son dönemde oldukça popüler oldu ve seyirci tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı.

Bu sezonun başında sunuculuğuna başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun geldiği yarışma yine bu sezonun ilk bölümünde bir milyon liralık büyük ödülü kazanan yarışmacısıyla oldukça popüler olmuş ve günlerce gündemden düşmemişti. Bunun üzerine yarışmacıların ve seyircinin daha bir ilgiyle takip etmeye başladığı yarışmada ne yazık ki zaman zaman hayal kırıklıkları da yaşanmaya devam ediyor. Daha önce yayınlanan bölümlerde daha ilk soruda elenen yarışmacılar olmuş ve bu durum gündemin ilginç konuları arasında yer almıştı. Ne yazık ki aynı durum geçtiğimiz günlerde yarışmanın 840. Bölümünde de yaşandı ve yarışmaya katılan yarışmacı daha ilk soruda yarışmaya veda etti.

Kim Milyoner Olmak İster’e İlk soruda Veda Etti!

Kim milyoner olmak ister ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da en çok seyredilen ve kazandıran yarışma olarak biliniyor. Yarışmada sorulan sorular daha çok bilgi ve kültür alanından gelirken yarışmacılar zaman zaman milyonluk soruyu zorluyor. Geçtiğimiz günlerde bir milyonluk soruya doğru cevap vererek büyük ödülü kazanan yarışmacının ardından yarışmaya katılan adaylar gözünü yeniden en yükseğe diktiler.

Ancak ne yazık ki herkes milyonluk soruya ulaşamıyor ve hatta daha ilk soruda talihsiz bir cevapla yarışmaya veda edebiliyor. Yarışmanın daha önceki bölümlerinde ilk soruda elenen yarışmacılar olmuş ve bu durum her kesim tarafından konuşulmuştu. Benzer bir olay da geçtiğimiz günlerde yarışmanın 840. Bölümünde yaşandı ve yarışmaya katılan Okan Bey daha ilk soruda sorulan soruya yanlış cevap vererek elendi.

İlk Soru Kâbusu Oldu!

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya yarışmacı olarak katılan Okan Tokmak adlı yarışmacı da her yarışmacı gibi milyonluk soruya kadar ulaşmayı hayal ediyordu. Ancak ne yazık ki Okan Tokmak yarışmanın ilk sorusu olan futbol sorusuna yanlış cevap verdi ve elenmekten kurtulamadı. Verdiği cevapla da gündem olmayı başardı. Yarışmaya katılan Okan Tokmak kendisine sorulan ilk soru olan “Futbolu ve futbol izleyicisi olmayı eleştiren ve “22 adam bir topun” şeklinde başlayan klişe sözün devamında hangisi söylenir?” sorusuna yanlış cevap vererek daha ilk soruda elenmekten kurtulamadı. Okan Tokmak’ın soruya verdiği “Havasını Söndürüyor” cevabı yanlış olunca yaşanan olay bir anda sosyal medyada gündem oldu. Ses sanatçılığı yapan Okan Tokmak ilk soruda elenmesiyle sosyal medyanın diline düşerken özellikle Twitter kullanıcıları “Doğru Cevabı Nasıl Bilemedin” tepkisini gösterdi.

03-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar