Kim Milyoner Olmak İster'de para ödülü güncellendi

Kim Milyoner Olmak İster'de para ödülü güncellendi
Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı ve ekranların en çok sevilen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster’de büyük ödülün miktarı değişti.

Uzun yıllardır Atv ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle dizilerle yarışan başarılı yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu sezon yayın hayatına hızlı başladı. Şu ana kadar sayılı bir şekilde en yüksek ödülü veren program geçtiğimiz gün 1 Milyon değerindeki büyük ödülü verdi. Yarışmaya katılan ve verdiği cevaplarla herkesi heyecanlandıran ve 1 milyonluk soruyu da açtırmayı başaran Rabia Birsen Güvercin 1 milyonluk sorunun cevabını doğru bilerek en yüksek ödülü almaya hak kazandı. Büyük ödülün sahibi olan Rabia Birsen Güvercin aynı zamanda ödülü kazanmakla kalmadı ve programın en yüksek limiti olan 1 Milyon Türk Lirası değerindeki büyük ödülün de sorgulanmasına sebep oldu. Son zamanlarda programın ödülünün artan maliyetler ve enflasyon karşısında sabit kaldığı ve bu sebeple de 1 Milyon Liranın aslında büyük bir ödül olmaktan çıktığını belirtilirken konu uzun süre magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada tartışıldı.

Yeni Büyük Ödül 5 Milyon Oldu

Atv ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve bugüne kadar milyonlarca lira dağıtan genel kültür türündeki sorularıyla dikkatleri çeken ve reytingi oldukça iyi olan Kim Milyoner olmak İster son olarak 1 Milyon TL’lik büyük ödülü vermişti. Ancak son zamanlarda artan enflasyon karşısında 1 Milyon TL’nin alım gücünün düşmesi üzerine sosyal medyada büyük ödül için büyük eleştiriler geldi. Birçok haberde 1 Milyon lira ile bir araba dahi alınamadığı ve bu paranın alım gücünün çok az olduğu haberleri yapıldı ve programın ödülünü güncellemesi gerektiği belirtildi. Bunun üzerine yapımcılar Kim Milyoner Olmak İster’in para ağacında güncellemeye gitti ve yeni büyük ödül 5 Milyon TL oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Para Ağacı

Atv’nin sevilen ve reytingi yüksek yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu günlerde gündemden düşmüyor. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı programda yeni yayın döneminde dağıtılan parada güncellemeye gidildi. Büyük ikramiyenin 5 Milyon TL olduğu programda sorular ve karşılığında verilen para şöyle belirlendi.

-          1. Soru - 2.000 TL

-          2. Soru - 5.000 TL

-          3. Soru - 7.500 TL

-          4. Soru – 10.000 TL

-          5. Soru – 20.000 TL

-          6. Soru – 30.000 TL

-          7. Soru – 50.000 TL

-          8. Soru – 100.000 TL

-          9. Soru – 200.000 TL

-          10. Soru – 300.000 TL

-          11. Soru – 500.000 TL

-          12. Soru – 1.000.000 TL

-          13. Soru – 5.000.000 TL

13-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar