Yalı Çapkını Dizisi Yeni Oyuncusuna Kavuştu

Yalı Çapkını Dizisi Yeni Oyuncusuna Kavuştu
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ilk sezonuyla ekrana gelen yalı çapkını 15 Eylül’de ikinci sezon ilk bölümüyle ekranda olacak.

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan ve geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından olan Yalı Çapkını aldığı reytinglerle hem kanalını ve he de yapım şirketini oldukça mutlu etmişti. Cuma akşamları yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dram ve gerilim türündeki dizinin başrolünde Mert ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve çetin Tekindor yer alıyordu. Star Tv’nin en iyi yapımlarından olan Yalı Çapkını yeni sezon içinde tüm hazırlıklarını tamamladı ve ilk bölümün çekimleri de tamamlandı. 2. Sezon ilk bölümünün yayını için saatler kalan dizinin yeni sezon hikayesinde birçok yeni isim dizinin kadrosuna katıldı. Yönetmen koltuğunda Alptekin Bozkurt ve Burcu Alptekin’in yer aldığı dizinin senaryosunu Mehmet barış Günger ve Leyla Uslu Oter kaleme alıyor.

Cemre Güveli Yalı Çapkını’nda

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk sezonunu başarılı bir yayınla tamamlayan Yalı Çapkını yeni sezon için son saymaya başladı. 2. Sezonun ilk bölümünün 15 Eylül akşamı yayınlanacağı açıklanan Yalı Çapkını yeni sezonda kadrosuna yeni isimler kattı. Özellikle dizinin hikayesinin geçtiği yalıya taşınacak olan ve Halis Ağa’nın kızı Nükhet ve torunu Kaya karakterlerine hayat verecek Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin’in dizde nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken dizinin kadrosuna yeni katılan genç ve güzel oyuncu Cemre Güveli’nin ise dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği merakla bekleniyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Yalı Çapkını bu sezon yine kanalın en güçlü yapımı olmak için çalışırken aynı zamanda Cuma akşamlarının da en iddialı dizisi olmak için çalışacak.

Cuma Günü Kim Galip Gelecek?

Televizyon kanalları yeni yayın döneminde kıran kırana bir reyting yarışının içine giriyor. Birbirinden iddialı ve güçlü dizilerin ekrana geleceği yeni yayın döneminde en zor günlerden biri olarak Cuma günü gösteriliyor. Kanalları en güçlü yapımlarını Cuma akşamı yayın akışına koyduğu günde Kanal D Arka Sokaklar, Show Tv Kızılcık Şerbeti, Atv Ateş Kuşları, Star Tv Yalı Çapkını ile seyirci karşısına çıkacak. Oldukça zor bir gün olan Cuma akşamı geçtiğimiz sezon Kızılcık şerbeti ve Yalı çapkını arasındaki kıyasıya rekabete sahne olmuş ve bu iki dizi seyircinin en çok izlediği iki dizi olmuştu.

13-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar