Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisinin Çekimleri Başladı

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisinin Çekimleri Başladı
Başrolünde güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Avukat Leyla Tanlar olarak yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti’nin çekimleri başladı.

Geçtiğimiz sezon sonlarına doğru Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Ay Yapım imzası taşıyan Aile dizisi seyirciden tam not aldı ve dizi yayınlandığı Salı akşamlarında en çok izlenen diziler arasında yer almayı başardı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide kadın başrol oyuncusu olarak ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yer aldı. Bir psikoloğa hayat veren güzel oyuncu dizinin tatile girmesiyle birlikte önce dinlenmek için tatile çıktı ve ardından da yaz aylarında çekeceği yeni dizisi için kamera karşısına geçti. Ay yapım tarafından hazırlanan Kimler Geldi Kimler Geçti adlı dizinin hazırlıkları geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve dizi sete çıkarak çekimlere başladı. Yönetmen koltuğunda Bertan Başaran’ın yer aldığı dizi internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak.

Kimler Geldi Kimler Geçti

Ay yapım tarafından internet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan Kimler Geldi Kimler Geçti de ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bir avukata hayat veriyor. Dizide başarılı Avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla kurtulur. Bundan sonra da mesleği olan avukatlığa dört elle sarılan Leyla avukatı olduğu bir dava ile bir anda kendini büyük bir ateşin içinde bulur. Kimler geldi Kimler Geçti, ilişki durumu karışık, heyecanı çok yüksek bir aşk hikayesi olarak seyirciyle buluşacak. Dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ise henüz belli değil.

Kimler geldi Kimler Geçti Oyuncuları Kimler?

İnternet yayın platformu Netflix için Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Bertan Başaran’ın yer aldığı, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı Kimler geldi Kimler Geçti adlı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Serenay Sarıkaya

-          Hakan Kurtaş

-          Metin Akdülger

-          Boran Kuzum

-          Ahmet Rıfat Şungar

-          Esra Ruşan

-          Efe Tunçer

-          Meriç Aral

-          Gülcan Aslan

-          Bade İşçil

-          Zeynep Tuğçe Bayat

-          Sümeyra Koç

-          Kamil Güler

-          Laçin Ceylan ve

-          Perihan Savaş yer alıyor.

10-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar