Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Yapım Şirketi Değiştirdi

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Yapım Şirketi Değiştirdi
Atv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonda başka bir yapım şirketiyle yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Atv ekranlarında yayınlanan başarılı dram ve suç temalı dizi Ben Bu Cihana Sığmazam adlığı reytingler sonunda kanal tarafından bir sezon daha yayınlanma onayını almıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan diziden geçtiğimiz günlerde bir ayrılık yaşanmış ve dizinin ana kadın oyuncularından olan pelin Akil diziye veda etmişti. Sezon arası sırasında ünlü oyuncu ve dizinin hikayesinin tasarımını yapan Oktay Kaynarca’nın da ortak olduğu Güzel Adamlar Medya ile sorunlar yaşanmış ve Oktay kaynarca şirketten ayrılmıştı. Aynı zamanda dizinin başrol oyuncusu da olan Oktay Kaynarca ile dizinin yönetmeni ve senaryosunun da yazarı olan Onur Tan ayrılığının ardından dizinin akıbeti merak konusu olmuş ve dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı ve yayınlanırsa da hangi yapım şirketinin ukdesinde yayınlanacağı merak edilir olmuştu. Sonunda bu sorun çözüldü ve dizinin yapım şirketi belli oldu.

Oktay Kaynarca ile Devam Dedi

Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz sezon salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan senaryosunun ve yönetmeninin Onur Tan olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti belli oldu. Güzel Adamlar Medya ile yollarını ayıran dizinin yeni yapım şirketi Oktay Kaynarca’nın sahibi olduğu KYN Medya oldu. Dizinin yeni sezonda yine Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana geleceği öğrenilirken dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturmaya devam edeceği de öğrenildi. Güzel Adamlar Medya’dan çıkan dizinin yeni sezon hazırlıklarına çok yakında başlayacağı öğrenildi.

Yeni Oyuncular Katılıyor

Güzel Adamlar Medya’dan Oktay Kaynarca’nın sahibi olduğu KYN Yapım’a geçen Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayında başlayacak. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Oktay Kaynarca, Pelin Akil’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonda hikayesinin yeniden gözden geçirildiği ve yeni hikayelerle ve yeni oyuncularla yoluna devam edeceği öğrenildi. Ağustos ayında sete çıkması beklenen dizinin kadrosuna pek çok yeni ismin katılacağı öğrenilirken diziden ayrılıkların da yaşanabileceği öğrenildi. Atv ekranlarının sevilen ve Salı akşamlarının en çok reyting alan dizilerinden olan Ben Bu Cihana Sığmazam yakında yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

10-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar