Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!
Kimse Bilmez yapımcıları bomba transferler yapmaya başladı. Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den hangi oyuncu sürpriz transfer oldu?

ATV'nin iddialı dizilerinden dizisi Kimse Bilmez, reytingleri zorlayınca kadro genişliği için düğmeye bastı. Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Kimse Bilmez yapımcıları yine Atv’de yayınlanan diğer dizilerden bomba transferler yapmaya başladı. Bunun son örneği bugün gerçekleşti. Siz de bir dizisever olarak Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den hangi oyuncu sürpriz transfer oldu, diyorsanız detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

İmkansız aşkı konu edinen Sen Anlat Karadeniz dizisi sevenlerini yine şaşırttı. Oyuncu transferleriyle sık sık gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz’de başarılı performansıyla göz dolduran Asya Taşkın Atv’nin bir başka dizisi Kimse Bilmez dizisine geçti.

Asya Taşkın son zamanlarda yıldızı parlayan ve dizilerin aranan isimlerinden.  Güzel oyuncu son olarak reytinglerde Atv’nin yüzünü güldüren Sen Anlat Karadeniz'de rol alıyordu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fikret'in gençlik aşkı 'Gülendam' karakterini canlandıran Asya Taşkın’ı yine Atv’de ancak bir başka dizide izleyeceğiz. Yapım firmasından aldığımız bilgiye göre Asya Taşkın, Kimse Bilmez dizisinde Kurtbey'in kızı 'Zeynep' karakteri için kameralar karşısına geçmeyi kabul etti.

Popülaritesi gittikçe artıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı, Kemal Çelik, Pınar Uysal ve Ahmet Özdemir gibi birbirinden güçlü kalemlerin aldığı Kimse Bilmez dizisinde Asya Taşkın’ı, Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şenal, Zeynep Elçin, Ferdi Kurtuldu ve Zehra Yılmaz ile birlikte izleyeceğiz. Dram ve aile dizisi Kimse Bilmez bomba transferle izleyicisini kendine bağlayacak gibi gözüküyor.

Yapımcılığını Baba Yapım üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve Hakan Eren yaptığı Kimse Bilmez dizisinde dram, aksiyon ve macera önümüzdeki sezonda devam edecek.

Kimse Bilmez konusu nedir?

Yıldız olma hayalleri kuran güzel Sevda ile esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali’nin sıra dışı aşk hikayesi Kimse Bilmez’in konusu. Bu ikilinin yolları bir şekilde kesişiyor. Sevda, kendi kardeşini mafyadan kurtarmak isterken Ali ise yıllardır kayıp olan kardeşini aramaktadır. Ortak yönleri ile Sevda ile Ali’nin yakınlaşmaları tutkuya dönüşmesi uzun sürmüyor. Her aşkta olduğu gibi bu aşkta da bir engel bulunuyor. Bakalım ikili, Mafya Pilot ve Uygar’a direnebilecek mi?

Asya Taşkın’ı tanıyalım

Asya Taşkın henüz 18 yaşında. Genç oyuncu Kocaeli doğumlu. 2009 yılında Kocaeli Bölge Tiyatrosu bünyesinde, 2015 ve 2016 yıllarında ise Kural Akademi Sanat’ta görev aldı. 2009 yılında rol aldığı Akasya Durağı dizisi onun oyunculuğa ilk adımı oldu. Sonrasında Savaşçı dizisine transfer olan Taşkın, geçen yıl ATV’nin iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde adından söz ettirdi. Fikret'in gençlik aşkı Gülendam’ı oynayan oyuncu yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı.  

27-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar