Kimse Bilmez Duygu (Zeynep Elçin) Kimdir?

Kimse Bilmez Duygu (Zeynep Elçin) Kimdir?
ATV ekranlarının yaz sezonuna damga vuracak dizisi Kimse Bilmez'in Duygusu kimdir? Kimse Bilmez Duygu (Zeynep Elçin) hakkında detaylar..

Yaz sezonuna bomba gibi girecek olan Kimse Bilmez dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Yeni dizi Kimse Bilmez'in kadrosunda hangi isimler var? Kimse Bilmez Duygu (Zeynep Elçin) Kimdir? İşte detaylar..

Seyircisi ile buluşmaya gün sayan ATV'nin Kimse Bilmez dizisi kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. İlk fragmanının yayınlaması ile birlikte dizi severlerin gözdesi oldu. Kimse Bilmez dizisinin başrollerini Özgü Kaya, Engin Hepileri, Zehra Yılmaz, Mehmet Ali Kaptanlar, Özlem Başkaya, Taner Turan, Adnan Bircik, Hakan Altıner, Ahmet Mekin gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin oyuncularından en çok merak edilen isim ise eczacı rolünü canlandıran Duygu oldu. Peki Duygu karakterine hayat veren Zeynep Elçin kimdir? Zeynep Elçin daha önce hangi diziler de rol aldı? işte Kimse Bilmez'in Duygusu yani Zeynep Elçin hakkındaki tüm detaylar..

Kimse Bilmez Duygu (Zeynep Elçin) Kimdir?

Mahallenin eczası olan Duygu, pek çok kişi tarafından beğenilmektedir. Mahallenin gözdesi olan Duygu, Süleyman'ın ona yoğun duygular beslemesine rağmen Ali'ye aşık olur. Durum bu olunca Süleyman ve Ali arasında büyük bir düşmanlık başlar. Bu aşk üçgeninin etrafında gelişecek konu heyecanla bekleniyor. Peki Duygu gerçek hayatta kimdir?

Gaziantepli olan güzel oyuncu 27 yaşındadır. Oyunculuğa adım atmasındaki en büyük destekçisinin ailesi olduğunu söylüyor. Eğitim hayatını İstanbul'da tamamlayan Zeynep Elçin, bu zamana kadar en iyi şekilde oyunculuk ve tiyatro eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Kapan ismindeki sinema filmi ile yaşamıştır.

Zeynep Elçin’in Rol Aldığı Yapımlar

1 - Kaderimin Yazıldığı Gün

2- Şeref Meselesi

3 - Aşk ve Günah

4 - Göç Zamanı

5 - Rüzgarın Kalbi

6 - Kırlangıç fırtınası

7 - Savaşçı

8 - Kimse Bilmez

Kimse Bilmez dizisi ne zaman başlayacak?

Ekranların yaz dizisi Kimse Bilmez, ilk tanıtım fragmanını yayınlamıştı. Şimdi ise gözler dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı konusuna çevrildi. Ancak Kimse Bilmez projesinin henüz ne zaman yeni bölümlerinin yayınlanacağına dair elimizde net bir bilgi yok. Şunu diyebiliriz ki, Kimse Bilmez dizisi bir kaç hafta sonra yani Haziran ayının ilk haftalarında ekranlara gelmeye başlayacaktır.

20-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar