Kimse Bilmez Sevda (Özgü Kaya) kimdir?

Kimse Bilmez Sevda (Özgü Kaya) kimdir?
Atv'nin yeni yaz dizisi Kimse Bilmez, çok yakında ekranlarda olacak! Peki Kimse Bilmez oyuncu kadrosunda yer alan Sevda (Özgü Kaya) kimdir?

Yaz sezonuna damga vurması beklenen Kimse Bilmez, çok yakında Atv ekranlarında olmayı planlıyor. Gerek senaryosu gerekse kadrosu ile dikkat çeken Kimse Bilmez projesi, şimdiden adından sıkça söz ettirmekte. Peki Kimse Bilmez ilk bölüm ne zaman? Kimse Bilmez oyuncuları kimler? Kimse Bilmez konusu nedir? Kimse Bilmez Sevda (Özgü Kaya) kimdir? İşte Kimse Bilmez dizisi ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Baba Yapım öncülüğünde ekranlara getirilecek olan Kimse Bilmez dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen seyirci sabırsızlıkla dizinin yayın gününü beklemeye başladı. Peki Kimse Bilmez dizisi Sevda (Özgü Kaya) kimdir?

Kimse Bilmez oyuncuları kimlerdir?

Baba Yapım öncülüğünde ekranlara getirilen Kimse Bilmez, yapımcılığını Muharrem Güler üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan yer almaktadır. Senaryosunda ise Hakan Kandal'ın bulunduğu Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Çekimlerinin ise İstanbul ilimizin çeşitli semtlerinde çekilmeye devam ettiği Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer almaktadır;

Başrollerinde Keremcem'in yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncu kadrosunda, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Zehra Yılmaz, Mehmet Ali Kaptanlar, Özlem Başkaya, Taner Turan, Adnan Bircik, Hakan Altıner, Ahmet Mekin gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Kimse Bilmez Sevda (Özgü Kaya) kimdir?

Sevda Karakteri; Sevda güzelliği ile dillere destan olmuş genç kız. Takıntılı aşkı Taylan tarafından sürekli rahatsız edilmektedir. Mahallelerine taşınan Ali'ye il görüşte aşık olan Sevda'nın aşkı karşılıksız kalmayacaktır. Ali'nin kendisini sevdiği Sevda, ondan Taylan'dan kurtulmak için yardım isteyecektir. Ancak Ali ile Sevda'nın bu mücadelesi pek kolay olmayacaktır. Sevda'yı uzun soluklu günler beklemektedir.

Özgü Kaya kimdir?

17 Haziran 1996 yılında dünyaya gelen Özgü Kaya, İstanbul doğumludur. Aslen Uşak'lı olan güzel oyuncu Özgü Kaya, eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü'nde devam etmektedir. Oyunculuk deneyimini ilk olarak 2017 yılında ekranlara gelen Adı Efsane dizisinde Sibel karakterini canlandırarak kazanan Özgü Kaya, daha sonra ise 2018 yılında Trt 1 ekranlarının dizisi Kutul Amare'de Zeynep akrakterini canlandırmıştır. Günümüzde ise Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterine hayat vermesi planlanmaktadır.

24-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar