Kıraç’tan Eleştirilere Cevap

Kıraç’tan Eleştirilere Cevap
A Milli takım için yazdığı marşla yoğun bir şekilde eleştirilen şarkıcı Kıraç kendisini eleştirenlere cevap verdi. Kıraç Kuruçeşme konserinde açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda yoğun olarak eleştirilen ünlü şarkıcı Kıraç geçtiğimiz gün Kuruçeşme sahnesinde verdiği konserde sevenleriyle bir araya geldi. A Milli Takım için yazdığı marşın yoğun bir şekilde eleştirildiği Kıraç konuya ilişkin magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı yazdığı marşı eleştirenlere verdiği cevapta bu marşı yaklaşık 12 yıl önce yazdığını söyledi. Kıraç açıklamasında “o marşı on iki yıl önce yazmıştım. Çok saçma eleştiriler aldı. Cumhuriyete ve çoksesliliğe sahip çıkacağız. Ben vatan için marş yazdım” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Kuruçeşme’de verdiği konserde söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu.

Söylediği Şarkılarla Kuruçeşme’yi Coşturdu

Ünlü şarkıcı Kıraç pandemi dolayısıyla veremediği konserlerinden birinde Kuruçeşme’de sevenleriyle bir araya geldi. Paraf Kuruçeşme Açık hava Konserleri kapsamında sahne alan Kıraç sahnede sevenlerini söylediği şarkılarla coşturdu. Kıraç sahneden yaptığı açıklamada “böyle bir konser uzun zamandır yapmamıştık. Kuruçeşme’yi özlemişiz. Boğaz’ın dibinde çok güzel bir atmosfer. Rüzgara rağmen çok güzel bir seyirci var” ifadelerini kullandı. Sahneye Talihim Yok Bahtım Kara adlı şarkısıyla çıkan Kıraç daha sonra ünlü şarkıcı usta isim sanatçı Cem Karaca’nın Tamirci Çırağı adlı parçasını seslendirdi. Şarkı sonrası Kıraç “Türk Rock Müziği yapılması ve söylenmesi en zor türdür. İçinde hem şarkı hem de tiyatro vardır. Bunu da yapsa yapsa Cem Karaca yapardı, yaptı da zaten. Bize de kan ter içinde söylemek düşüyor” ifadeleriyle usta ismi andı. Kıraç söylediği şarkılarla konsere gelenlerden yoğun alkış aldı.

Umarım Bir Daha Kapanma Olmaz

Kuruçeşme’de verdiği konserin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Kıraç burada sorulan sorulara cevap verdi. Kıraç bir soru üzerine “umarım bir daha kapanma olmaz. Müzisyen arkadaşlarım için hayati durumlar oldu. Geçmişe dönmemek lazım. Umarım bunu en kısa zamanda aşarız” ifadelerini kullandı. Kıraç ayrıca kendisine Eurovision’a katılması için teklif geldiğini belirterek “bana zamanında teklif geldi ancak kabul etmedim. Bu işin içinde olacaksam sadece danışmanlık ederim. Başka türlü olmaz. Yılların sanatçısının oraya katılmasını yanlış buluyorum. Bu işi yapacaksa farklı ve amatör isimler yapsın” ifadelerini kullandı.

11-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar