Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşandı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşandı
Yaklaşık 2 yıldır evli olan magazin dünyasının ünlü isimlerinden ünlü futbolcu Gökhan Töre ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci boşandı.

Magazin basının ve sosyal medyanın en popüler konularından olan ve sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra arasında yaşananlar ve evlilikleri bir kez daha magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Ancak bu sefer çiftin herhangi bir açıklaması ya da paylaşımları değil, ayrılıkları gündem oldu. Yaklaşık iki yıldır evli olan Selin Ciğerci ile Gökhan Töre evliliği bugün Beykoz adliyesinde görülen 15 dakikalık bir dava sonunda anlaşmalı olarak bitti. Çiftin boşanmaları sosyal medyada gündem olurken iki yıldır süren bu evliliğin bitmesine sebep olarak ise çiftin fikir ayrılıkları gösterildi. Sosyal medyada gündem olan Selin Ciğerci Gökhan Töre boşanması tarafların takipçileri tarafından da değerlendirildi ve bu ayrılık için takipçiler çifte üzüntülerini dile getirdi.

İki Yıllık Evlilik Bitti

Ünlü futbolcu Gökhan Töre ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci arasında yaklaşık iki yıldır süren evlilik bugün sona erdi. Tarafların fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek Beykoz Adliyesinde görülen boşanma davaları yaklaşık 15 dakika sürdü ve taraflar evli olarak girdikleri mahkemeden boşanmış ayrı bireyler olarak çıktılar. Çift boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yaptılar. Çift açıklamalarında “biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.

Hayırlı Olsun

Çift Beykoz Adliyesi’nden birlikte çıktılar ve magazin muhabirlerinin sorularına cevap verdiler. Selin Ciğerci sorulan sorulara “herkes için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Çift adliyeden ayrı ayrı arabalara binerek ayrıldılar. Çift anlaşmalı olarak boşanırken malvarlıklarında da anlaşmaya vardıkları iddia edildi. Çift Bodrum’daki iki evi bölüşecek ve kozmetik şirketindeki ortaklıklarını ise devam ettirecekler. Öbür taraftan şirket üzerine kayıtlı milyonluk lüks araçların Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın ortak malı olarak kalacağı öğrenildi. Şirket üzerine kayıtlı araçlardan Lamborghini Huracan’ın 3 Milyon TL, Mercedes G63’ün 2 Milyon TL, Cadillac Escalade’nin 1.7 Milyon Tlve Rolls – Royce’nin ise 4.5 Milyon TL değerinde olduğu tahmin ediliyor.

11-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar