Kiralık Aşk'ın Deryası Selin Uzal Londra Film Festivalinde

Kiralık Aşk'ın Deryası Selin Uzal Londra Film Festivalinde
Kiralık Aşk dizisi ile tanınan Selin Uzal Londra Film Festivalinde kırmızı halıda yer aldı. Genç ve yetenekli oyuncunun kariyer planları arasında neler var?

Kiralık Aşk Dizisinin Derya’sı Londra Film Festivalinde boy gösterdi. Kırmızı halıda Selin Uzal rüzgarı…

2015 ve 2017 yılları arasında Star Tv ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci ile birlikte Derya karakterine hayat veren Selin Uzal Londra Film Festivalindeki kırmızı halıda yürüyen oyuncular arasına ismini yazdırdı.

Selin Uzal, Kiralık Aşk, Yasak Elma ve Amerikalı ünlü yönetmen Peter Joseph imzası taşıyan Reflections filminde rol almıştır. Seyircilerin Derya karakteri ile tanıdığı Selin Uzal bir çok reklam filminde, tiyatroda oynamış aynı zamanda fotomodellik de yapmıştır.

Selin Uzal Kırmızı Halıda

Londra Film Festivali kırmızı halıda sade ve şık hali ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yetenekli oyuncu kariyeri için yarı zamanlı Londra’da yaşamaya başlamıştır.

Geçtiğimiz yaz aylarında Los Angeles’ta bulunan genç oyuncu Selin Uzel İngiltere ve Amerika imzası taşıyan iki projesinin haberini hayran kitlesine duyurmayı heyecan ile bekliyor.

‘’Hep uluslararası bir kariyer hayal ettim’’

Selin Uzel açıklamalarında küçüklüğünden itibaren kurduğu hayalleri dile getirdi. “Küçüklüğümden beri hep uluslararası bir kariyerim olmasını hayal ettim. İngilizce, Fransızca, Türkçe, Jazz, Rock, Arabesk, Müzikal, Tarih, Komedi, Bilim Kurgu, Dünya üzerindeki her türlü kültüre, duyguya ve yaşanmışlığa bürünmek istedim” sözleri ile kendini ifade eden oyuncu kariyerine odaklanmış olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Selin Uzal Kimdir?

Selin Uzal 19 Temmuz 1990 doğumlu 33 yaşındaki oyuncu, Hacettepe Konservatuarı oyunculuk kursu mezunudur. Yengeç burcunun naif özelliklerini sergileyen Uzal, kariyerinde bir çok alanda aktif rol almıştır. Sinema oyunculuğu, reklam ve fotomodellik yalan genç ve güzel oyuncu Kiralık Aşk dizisindeki Derya karakteri ile hafızalara kazınmayı başardı. Projelerinde sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan Selin Uzal, yurt dışında da ismini duyurmayı başaran oyuncular arasında yerini aldı.

Kiralık Aşk’ın Deryası olarak hafızalarda neşeli hali ile yer eden Uzal,  Los Angeles, Londra ve İstanbul’ da oyunculuk teklifleri aldıkça gidip geliyor. Yarı zamanlı olarak Londra’ya yerleşen ünlüler arasında olan Selin Uzal’ın rol aldığı son projesinin heyecanını yaşarken, güzel oyuncunun yeni projesi Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşacak.

15-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar