Kuş Uçuşu 2 Sezon Tarihi Belli Oldu

Kuş Uçuşu 2 Sezon Tarihi Belli Oldu
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren Kuş Uçuşu 2. sezon tarihi belli oldu. Ne zaman yayınlanacak? Hangi Platformda yayınlanacak?

Netflix platformunda ilk sezonu ile izlenme rekorları kıran Kuş Uçuşu 2. Sezon için nefesler tutuldu. 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Ay Yapım tarafından Netflix platformu için hazırlanan Kuş Uçuşu ilk sezonu ile çok beğenilmesinin ardından, dizi severler 2. Sezonu merakla bekliyordu ki, beklenen o haber geldi.

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı senaryosunu ise Meriç Acem’in kaleme aldığı Kuş Uçuşu 2 ne zaman yayınlanacak?

Hedefe gidilen yolda yürüme biçimi artık x kuşağına göre daha farklıdır. Kariyer basamaklarını Kuş uçuşu gitmeye çalışan Aslı, artık aynı yükseklikte uçmaya devam edebilecek mi? İkinci sezonda seyirciyi neler beklediği ise büyük merak konusu..

Koray Kerimoğlu yönetmenliğinde 2. Sezonu ile yeniden Netflix’ de dizi severler ile buluşacak olan Kuş Uçuşu oyuncu kadrosu ile ilk bölümünden itibaren göz doldurmayı başaran diziler arasında.

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner yer alıyor. Dizide İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Zafer Ergin, Şifanur Gül, Eren Çiğdem, Demircan Kaçel, Merve Hazer, Bülent Çetinaslan, Elif Gökçe Özay, Ertan Ekmekçi, Elif Kurtaran, Merve Nil Güder, Muhammet Uzuner, Özgür Daniel Foster, Melih Selçuk, Gülen Gedikoğlu yer alıyor.

İlk bölümünden itibaren olay akışının çok başarıl olduğu 1 sezonun sonunda, seyirciler büyük bir merak içinde kalmıştı. Yayınlanan 2. Sezon fragmanında ise yeni olayların aynı hırsla devam etmesi, izleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı.

‘’Dünyanın düzeni değişir, Herkes kendine yeni bir yer edinir. Ne kuş tahtı doldurabilir, ne aslan kafesinin içine sığar.’’ Hırsıyla Kuş Uçuşu sahip olduğu koltuğu doldurmaya çalışan Aslı, yeni sorumluluklar ile yüzleşmeye başlıyor. Lale ise bir kuşa koltuğunu kaybetmesinin ardında sabırla ve emin adımlarla ilerlerken Kenan’ın desteği ile yeni bir hikayeye başlıyor. Aslı hayalini kurduğu koltuğa sahip çıkabilecek mi? Kuş ve Aslan arasında yeni sezonda neler olacak?

Ay Yapım imzalı, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in muhteşem uyumu ile başrolü paylaştığı Kuş Uçuşu 2. Sezonu ile birlikte 14 Aralık’ta Netflix platformunda yerini alacak.

 

15-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar