Kırgın Çiçekler'in yıldızı Aleyna Solaker, Hizmetçiler dizisi ile yeniden ekranlarda!

Kırgın Çiçekler'in yıldızı Aleyna Solaker, Hizmetçiler dizisi ile yeniden ekranlarda!
Kanal D, Hizmetçiler dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen dizide Kırgın Çiçekler'in yıldızı Aleyna Solaker de rol alıyor.

Kırgın Çiçekler dizisiyle tanınan Aleyna Solaker, Kanal D'den ekrana gelecek Hizmetçiler dizisinde rol alıyor. Genç oyuncu çok yakında izleyiciyle buluşması beklenen Hizmetçiler dizisinde Çiçek karakterine hayat verecek. Ayrıca gelin Hizmetçiler dizisiyle ilgili bildiklerimize bir göz atalım.

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizinin çekimlerine başlandı. Fabrika Yapım imzası taşıyan Hizmetçiler dizisi çok yakında ekrana gelmeye başlayacak. Hizmetçiler dizisi 2009 yılında ekrana gelen Meksika yapımı Ellas son La Alegria del Hogar dizisinden uyarlanacak. 2013 ile 2016 yılları arasında ABD'de yayınlanan Devious Maid’s dizisi de aynı diziden uyarlanmıştır. Hizmetçiler dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamlıoğlu, Gamze Karaduman, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Gökhan Soylu, Hazal Benli, Servet Pandur, Emre Akkuş, Cansu Fırıncı ve Özer Arslan yer alıyor. Merakla beklenen dizinin afişi de görücüye çıktı. Peki Hizmetçiler dizisinin konusu ne?

Hizmetçiler dizisinin konusu ne?

Hizmetçiler dizisi Ela adındaki genç bir kadının ummadığı bir anda yolunun Atahanlılar ile kesişmesiyle başlıyor. Öncesinde taşrada yaşayan Ela, şimdi Cennet Konakları adındaki lüks bir sitede Atahanlıların hizmetçisi olur. Bu hikayenin parçaları Ela'nın yanı sıra Hacer, Atiye ve Çiçek'tir aynı zamanda. Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bu sitede hizmetçiler sadece büyük malikaneleri değil aynı zamanda patronlarının kirli sırlarını temizlemektedir.

 

Aleyna Solaker kimdir?

Aleyna Solaker, 22 Aralık 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Güncel olarak Bilgi Üniversitesi Tiyatro Eğitimi bölümünde eğitimine devam eden Aleyna Solaker, oyunculuğun yanı sıra mankenlik ile de uğraşmıştır. Henüz 6 yaşında iken 2006 yılında ATV'den ekrana gelen Kuş Dili dizisinde rol aldı. Bu onun rol aldığı ilk dizi oldu. 2010 yılında vizyona giren Dersimiz Atatürk filminde rol aldı. 2013 yılında Show TV'den ekrana gelen Altındağlı dizisinde rol aldı. 2014 yılında ATV'den ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Aleyna Solaker, bu diziyle birlikte kendini tanıttı. 4 sezon boyunca dizide rol almayı sürdürdü. 2018 yılında Aşktroloji isimli filmde rol aldı. Genç oyuncu 2020 yılında Kanal D'den ekrana gelen Hizmetçiler dizisinde rol almaya başladı.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar