Kirli Sepeti’ne usta isim

Kirli Sepeti’ne usta isim
Usta oyuncu Erdal Küçükgöz en çok izlenen dizilerden biri olan Kirli Sepeti'ne Serkay Tütüncü’nün hayat verdiği Kahraman Karakterinin babası Cihangir Demir karakterine can verecek.

Kirli Sepeti dizisi hangi kanalda ne zaman yayınlanıyor? Kirli sepeti dizisi nerede çekiliyor ve son bölümde neler oldu? Dizinin yapımcısı kim? Diziye hangi ünlü aktör dahil oldu? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Kirli Sepeti ile merak ettikleriniz yazımızda...

Kirli Sepeti’ne usta isim

Fox TV’nin sevilen dizisi Kirli Sepeti’ne yılların eskitemediği emektar oyuncu Erdal Küçükkömürcü dahil oluyor. Özellikle Sefirin Kızı dizisindeki sefir rolü ile son dönemde hafızlara kazınan isimlerden biri olan usta oyuncu Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kirli Sepeti dizisine Serkay Tütüncü’nün hayat verdiği Kahraman Karakterinin babası Cihangir Demir karakterine can verecek. 9. Bölümde diziye dahil olacak olan Küçükkömürcü’nün hayat vereceği Cihangir Demir ince zevkli, evinde birçok antika ve sanat eserleri bulunduran, ailesine, aile değerlerine ve özellikle de Kahraman’a çok değer veren bir aile babasıdır. 

Dizi oyuncuları

MedYapım imzası taşıyan Kirli Sepeti dizisinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Merve Girgin Aytekin’in kaleme aldığı Kirli Sepeti duygusal dram tarzında bir dizi. İstanbul’un değişik semtlerinde çekilen dizinin bestelerni Sertaç ve Aytaç Özgümüş yapıyor. İlk olarak 24 Eylül Pazar saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyorlar: “Ayça Bingöl            Songül, Ceren Moray                Hayriye                , Cansu Tosun   Medine               , Serkay Tütüncü             Kahraman Demir, Serhat Tutumluer      Yılmaz, Serhat Kılıç         Feyyaz, Devrim Yakut    Canan, Halil İbrahim Ceyhan      Murat, Gözde Seda Altuner       Nergis, Melisa Döngel                Aylin, Bestemsu Özdemir            Yasemin, Aleyna Özgeçen           İlkgül, Deniz Sarıkaş Ahmet, Nihan Doğa                Şermin, Fehmi Karaarslan           Kenan, Şeyda Merve Koluk        Meryem, Orhan Becerir İlkkan,  Tülay Bekret                Babaanne, Uğur Kurul   Sarp, Ahu Sungur            Cavidan, Su Kutlu            Kıymet , Deniz Gündoğdu           Hatice, Serkan Rutkay Ayıköz   Demir, Erdal Küçükkömürcü       Cihangir Demir  “.

Son bölümde neler oldu?

Dizinin son bölümünde Songül birdenbire evsiz kalınca çocukları ile beraber Canan’ın evine sığınmak zorunda kalır. Songül gerçekleri İlkkan’dan saklamaya çalışırken Kahraman ile İlkgül’ün ilişkisi farklı bir şekilde gelişir. Medine Murat’ın yanında kendini güvende hisseder ve Murat’ın kendisi ile ilgili düşüncelerinden de çok etkilenir. Bu ikiliye Aylin huzur vermeyecektir. Medine’nin akıbeti de Meryem’e benzeyecektir? Sürekli değişen dengeleri Hayriye bile takip edemezken olanlardan en fazla Doğu ve Batu etkilenir. Çocukların durumundan etkilenen Nergis Feyyaz’a savaş açar.

26-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler