Fatih dizisine 2 flaş isim katıldı

Fatih dizisine 2 flaş isim katıldı
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve 2024 yılında ekrana gelecek Fatih dizisinin kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı.

TRT 1 ekranlarında yakında yeni bir dönem dizisi seyirciyle buluşacak. Bugüne kadar dönem ve tarih dizileriyle dikkatleri çeken ve halen de bu dizileri yoğun şekilde seyirciyle buluşturan TRT 1 yeni bir dizi olan Fatih’in hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu günlerde cast çalışmaları devam eden ve Miray Yapım tarafından projelendirilen Fatih dizisi Osmanlı İmparatorluğu’nun efsane padişahlarından Fatih sultan Mehmet döneminin hikayesini anlatacak. 2024 yılının ilk aylarında ekrana gelmesi beklenen ve üzerinde yoğun ve titiz bir çalışma yürütülen Fatih’in başrolünde Fatih Sultan Mehmet karakteri olarak ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu yer alırken dizinin cast çalışmaları da devam ediyor. Son olarak dizinin oyuncu kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı.

2024 yılında yayında

Miray Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yeni yılın ilk aylarında ekrana gelmesi planlanan Fatih dizisinin hazırlıkları sürüyor. Fatih Sultan Mehmet’in hayatını ve dönemini anlatacak dizide başrolü ünlü ve başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu canlandıracak. Ozan Bodur – Enes Şengönül – Cihan Bozkaya ve Fatih Güler tarafından kaleme alınan dizi için büyük bir prodüksiyon oluşturulmuş durumda. Kanalın iddialı yapımları arasında yer alacak dizinin 2024 yılının flaş yapımlarından olması ve kanalın dönem dizileri arasında ayrı bir yere sahip olması bekleniyor. Miray Yapım tarafından hazırlanan dizinin çekimlerinin yakında başlaması beklenirken dizinin oyuncu kadrosuna iki flaş isim daha katıldı.

Fatih dizisi oyuncu kadrosu

Yeni yılın en dikkat çeken ve merakla beklenen dizileri arasında yer alan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Fatih dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan prodüksiyon çalışmaların devam eden dizinin öbür taraftan cast çalışmaları devam ediyor. Başrolünde Serkan Çayoğlu’nun yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunda, Fikret Kuşkan ve Tuba Ünsal yer alırken bu isimlere iki isim daha eklendi. Dizi ve filmlerin sevilen ve aranılan isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Ayşegül Günay Fatih dizisinde Helena karakterine hayat verirken başarılı oyuncu Sinan Albayrak ise dizide Zağanos Paşa karakterine hayat verecek. Dizi 2024 yılının ilk aylarında ekrana gelecek ve seyirciyle buluşacak.

26-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar