Kirli Sepeti’nin Okuma Provası Yapıldı

Kirli Sepeti’nin Okuma Provası Yapıldı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni sezonun flaş dizilerinden olması beklenen Kirli Sepeti oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

Bu sezon yeni başlayacak dizler arasında içeriği ile dikkatleri çeken ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Kirli Sepeti için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya gelen dizinin oyuncuları son kez okuma provasını gerçekleştirdi ve dizinin çekimlerinin start alacağı günü beklemeye başladı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Med Yapım tarafından hazırlanan yeni dizide lüks bir sitede yaşanan bir intihar olayının ardından yaşanılan olaylar seyirciye aktarılacak. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve seyircinin de ilgi ve merakla beklediği dizinin çekimlerinin başlamasının ardından eylül ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Ece Erdek’in yer aldığı dizinin 15 Ağustos’ta çekimlere başlaması planlanıyor.

Oyuncular Bir Araya Geldi

Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve bu sezonun merakla beklenen dizileri arasında yer alan Kirli Sepeti Dram ve gerilim türünde ele alınıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden olan Kirli Sepeti’nin oyuncuları geçtiğimiz gün senaryo okuması için bir araya geldi. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen oyuncuların senaryo okuması neşe içinde geçti. Birkaç güne kadar sete çıkması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda

-          Ayça Bingöl

-          Ceren Moray

-          Cansu Tosun

-          Serkay Tütüncü

-          Serhat Kılıç

-          Halil İbrahim Ceylan

-          Melisa Döngel

-          Aleyna Özgeçen

-          Bestemsu Özdemir

-          Deniz Sarıkaş ve

-          Billur Melis Koç yer alıyor.

Kirli Sepeti Konusu Ne?

Başrolünde Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü ve Melisa Döngel’in yer aldığı Kirli Sepeti’nin yönetmen koltuğunda Ece Erdek yer alıyor. Sezonun merakla beklenen dizileri arasında yer alan Kirli Sepeti’nde lüx ve zenginlerin yaşadığı bir sitede yaşanan bir intihar olayının hikayesi ele alınıyor. Meryem adlı bir temizlikçinin intiharıyla başlayan olaylarda sitede yaşayan zenginlerin ve kenar mahallelerden siteye temizlik için gelen temizlikçilerin hikayeleri ve intihar eden genç temizlikçi Meryem’in neden intihar ettiğinin hikayesi çarpıcı bir dille ekrana taşınacak. Sitede yaşanan olaylar, kirli ilişkiler, aldatmalar, dramların yaşanacağı Kirli Sepeti’nin hikayesi sezonun en çarpıcı hikayelerinden biri olarak öne çıkıyor.

13-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar