C Takımı Filmi Çekimleri Başladı

C Takımı Filmi Çekimleri Başladı
Sinema severler tarafından heyecanla beklenen sezonun yeni filmlerinden C Takımı sete çıkarak çekimlere başladı. Film yeni sezonda seyirciyle buluşacak.

Bu sezon hazırlanan ve yeni sezonda sinema severlerin karşısına çıkacak birbirinden çarpıcı ve iddialı filmlerin arasında en çok dikkat çekenlerden biri olan ve komedi türünde ele alınan C Takımı’nın çekimleri başladı. Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği film komedi türünde hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı C Takımı’nın çekimlerinin başlaması filmi merakla bekleyen seyirciyi heyecanlandırdı. Dönem ve günümüzde geçen bir hikayeyi beyaz perdeye yansıtacak filmde 90’lı yıllarda aynı okulda okuyan bir grup arkadaşın 30 yıl sonra yaşadıkları komik ve eğlenceli hikayeler sinema severlerin beğenisine sunulacak. Çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesinde başlayan C Takımı Filminin çekim takviminin ortalama 5 – 6 hafta arasında sürmesi planlanıyor. Aynı zamanda hikayesini de kaleme alan yapımcı Vahdet Erdoğan’ın üçüncü sinema filmi de olan C Takımının kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Bora Onur’un yer aldığı filmin senaryosunu ise Barış Başar kaleme almış durumda.

C Takımı Oyuncuları Kimler?

Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği ve bununla birlikte üçüncü sinema filmi olan C Takımı’nın oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Komedi de adını duyurmuş ünlü isimlerin yer aldığı filmin kadrosunda

-          Toygan Avanoğlu

-          Murat Akkoyunlu

-          Sera Tokdemir

-          Barış Başar

-          Hakan Bulut

-          Ömer Kurt

-          Turgay Tanülkü ve

-          Billur Yılmaz yer alıyor. Komedi türünde ele alınan ve macera ile dramı bir arada işleyen C Takımı filminin aralık ayı gibi sinema severlerle buluşması planlanıyor.

C Takımı Konusu Ne?

Daha önce iki sinema filmi hazırlayan ve ikisinde de başarıya ulaşan yapımcı vahdet Erdoğan’ın üçüncü filmi olan C Takımı 90’lı yıllarda aynı lisede okuyan bir grup arkadaşın yıllar sonra bir araya gelmesini ve yaşanan komik ve macera dolu hikayeleri ele alıyor. Yaklaşık 30 yıl sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın hem geçmiş zamanlarda yaşadıkları olayları ve hem de günümüzdeki hikayelerini konu alan ve beyaz perdeye yansıtacak olan C Takımı’nın çekimleri hem dönem hem de günümüzde gerçekleştiriliyor. Filmin çekimlerinin 5 – 6 hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

13-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar