Kırmızı Kamyon'a Yeni Bir İsim Daha Katıldı

Kırmızı Kamyon'a Yeni Bir İsim Daha Katıldı
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Kamyon'un oyuncu kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.

İlk defa İtfaiyecilerin konu alınacağı ‘Kırmızı Kamyon’ dizisi, çok yakında Show TV’de yayınlamaya başlayacak. Şuan için hazırlıklarının devam ettiği dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı ve devamı da gelecek. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.   

Diziye Kim Katıldı?

      Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından paylaşılan habere göre, diziye Feriha Eyüboğlu katılıyor. Usta oyuncunun dizideki rolü henüz belli olmasa da, kendisine verilen rolü hakkıyla oynayacağından eminiz. Daha önceden; Güzilar, Aşk ve Günah, Filinta, Evlilik Okulu, Öğretmen Kemal, Arka Sıradakiler, Karagümrük Yanıyor, Melekler Adası, Çatısız Kadınlar ve Kuş Sayfaları isimli dizilerde rol almıştı. Bunların yanı sıra Damat Koğuşu ve Kasap Havası adında ki filmlerde de rol alan 72 yaşındaki usta oyuncu, diziye renk katacak gibi gözüküyor.

Kırmızı Kamyon Dizisi Konusu

   Yeni çıkacak olan dizilerin konuları ilk başlarda çok merak edilir. Ancak genelde aynı şeyleri görürüz. Ancak bu sefer tamamen farklı ve yeni bir konu ile karşımıza çıkacak olan Kırmızı Kamyon dizisi, itfaiyecilerin mesleki zorluklarını, yaptıkları fedakarlıkları ve aile hayatlarını konu alacak. Bunun için özel olarak İstanbul İtfaiyesi Eğitim Merkezi’nde eğitim alan oyuncu ekibimiz, “canla başla derslerine çalışıyorlar” desek yalan olmaz.

      Yeni bir konu ile giriş yapacak olan Kırmızı Kamyon, insanların ilgisini çekmiş olsa da, aynı zamanda yüksek riskte barındırıyor. Dizinin konusu itibari ile Türkiye’de bir ilk olması, izleyicilerin ilgisini elbette çekecek. Ancak, dedik ya “Türkiye’de ilk” diye. İşte asıl problem burada başlıyor. Daha önceden bu konsepte de bir dizi çekilmiş olsaydı, o diziyi örnek alarak bir şeyler ortaya çıkarabilirlerdi. Ancak Türkiye’de, daha önceden böyle bir şey yapılmadığı için, izleyiciyi memnun edip, onlara bu yeni konsepti sevdirmek ve aşılamak gerekli.

Kırmızı Kamyon Dizisi Oyuncuları

Dizinin şuan ki güncel oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Gürberk Polat, Burak Berkay Akgül, Uğur Arda Başkan, Melisa Akman, Timur Ölkebaş, Efekan Can, Süreyya Kilimci, Sümeyye Aydoğan, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Onur Yar, Tuğçe Karabayır, Hasibe Özgür ve son olarak Feriha Eyüboğlu yer alıyor.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar