Kırmızı Oda 11. Bölüm İzle!

Kırmızı Oda 11. Bölüm İzle!
Kırmızı Oda 11. Bölüm İzle; 13 Kasım Cuma akşamı 11. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin 11. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 11. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral gibi oyuncuların rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. Sezonun en çarpıcı ve değişik formattaki dizilerinden biri lan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren Kırmızı Oda her bölüm yaşanmış hikayelerle ekrana geliyor. Bir psikoloji kliniğinde yaşanan ve hayatında çeşitli zorluklar yaşamış kişilerin hikayelerinin anlatıldı dizi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarırken hikayeye göre rol alan konuk oyuncularla da dikkatleri çekiyor. Kırmızı Oda bu akşam yine seyirciyi derinden etkileyecek hikayelerler ekrana geliyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Kırmızı Oda son bölümde seyirciyi derinden etkileyen Alya’nın hikayesiyle ekrana geldi. Doktor hanım’a başvuran ve Alya’nın geçmişine yapılan yolculukta Alya’nın anne ve babasıyla yaşadığı derin sorunlar ve bunların hayatına yansıması ve etkilemesi ele alındı. Zaman zaman Doktor Hanımı’nda derinden sarsıldığı hikayede Alya seyirciyi de derinden üzdü.

Kırmızı Oda 11. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8’in OGM Yapım tarafından hazırlanan sezonun en çarpıcı formatına sahip dizisi Kırmızı Oda’da bu akşam yine dram ve heyecan bir arada yaşanacak. Dizide psikoloji kliniğine başvuran ve Doktor Hanım ve diğer doktorlarla görüşen kişiler hayatlarını anlatacaklar. Özellikle seyircinin derinden etkilendiği Alya’nın hikayesi yine devam edecek. Son olarak Alya annesiyle yaşadığı sıkıntıları anlatmış ve bu seyircide derin bir üzüntüye sebep olmuştu. Yeni bölümde de Alya’nın hikayesi devam ederken Doktor hanım’a internet yoluyla bağlanan ve yıllardır evden dışarı adım atamayan Sevgi hayatında yaşadıkları zorlukları anlatacak. Ayrıca dizide seyircinin yine derinden etkilendiği hikayede Garip Menekşe hikayesi de ele alınacak. Bu arada kliniğe kötü bir haberle gelen Meliha’nın kızı Melek yaptığı hataların telafisini Doktor Hanım’da arayacak. Yeni bölümde Ruhi Sarı’nın da rol alacağı Kırmızı Oda bu akşam 11. Bölümüyle ekranlara gelirken seyirciyi heyecanlı ve gerilimli bir bölüm bekliyor. Kırmızı Oda’nın yeni bölümünü tek parça ful izlemek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

13-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar