Kırmızı Oda 12. bölüm izle!

Kırmızı Oda 12. bölüm izle!
İlgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kırmızı Oda 12. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kırmızı Oda 12. bölüm izle!

Kırmızı Oda 12. Bölüm bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından yaşanmış hikayeleri ekrana taşıyan Kırmızı Oda dizisi her hafta farklı sorunları olan insanların hikayeleriyle seyirciyle buluşuyor. Son dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda 12. bölümüyle bu akşam Tv8 ekranında yayınlanıyor. Kırmızı Oda 12. Bölüm izlemek için ağağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kırmızı Oda 12. Bölüm canlı izle!

TV8'de yayınlanan ve OGM Picture tarafından projelendirilen Kırmızı Oda dizisi yeni sezona damga vuran işlerden. Yetenekli usta oyuncu Binnur Kaya'nın başrolde olduğu dizide bir psikiyatrist ve hastalarının hikayeleri ekrana geliyor. Aynı zamanda psikiyatri kliniğinin sahibi olan Binnur Kaya 'doktor Hanım' olarak hastalarıyla ilişki kuruyor. Kliniğinde görev yapan diğer doktorları ise Meriç Aral (Doktor Ayşe), Burak Sevinç (Doktor Deniz), Tülin Özen (Doktor Piraye) canlandırıyor. Kırmızı Oda 12. Bölüm canlı izle!

Kırmızı Oda 12. Bölümde hangi oyuncular var?

Kırmızı Oda 12. Bölüm canlı izle; Merakla beklenen yeni bölümde doktorlara yeni danışanlar olarak yeni isim kadroya katılıyor. Yeni hikayelere kapı aralayacak Kırmızı Oda 12. Bölümde Sezin Akbaşoğulları, Nazan Diper, Semra Dinçer ve usta oyuncu Füsun Demirel konuk oyuncu olarak yer alacak. Merakla beklenen yeni hikayeler yine seyirciyi ekrana bağlayacak. TV8'de bu akşam saat 20:00'da yayınlanacak Kırmızı Oda 12. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kırmızı Oda 12. Bölümde neler olacak?

Kırmızı Oda 12. Bölümde Alya'nın alışverişe çıkışı ve yaşadığı değişim geceye damga vuracak. Doktor Hanım'ın eşinden aldığı telefon ise seyirciyi meraklandıracak. Doktor Hanım, Alya'nın gizemli evini ziyaret edecek ve Alya kendisine sırlarını içtenlikle anlatacak. Doktor Piraye'nin kapısını çalan Sezin Akbaşoğulları'nın canlandırdığı Hediye karakteri ise anlatacaklarıyla diziye yeni bir hava katacak. Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda 12. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

20-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar