Kırmızı Oda’ya Hangi Survivor Yıldızı Dahil Oldu?

Kırmızı Oda’ya Hangi Survivor Yıldızı Dahil Oldu?
Survivor yarışmasının sevilen yarışmacılarından Mert Öcal reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisinde mi rol alacak? İşte haberin detayları!

Şu sıralar ekranlarda yayınlanan tüm diziler içinde en çarpıcı formata ve senaryoya sahip dizilerin başında hiç şüphesiz Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi geliyor. Dizi başladığı günden itibaren adeta seyirci tarafından nefessiz takip edilmeye başlandı ve bu durum da dizinin reytinglerine yansıdır. Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan dizide Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı başrollerde yer alıyor. OGM Yapım tarafından hazırlanan dizi Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından diziye uyarlanmış durumda ve senarist ise Dilek Öksüz. Seyircinin heyecanla takip ettiği diziye yeni bir oyuncunun katılacağı ve bunun da Survivor’da yarışan mert Öcal olacağı iddiaları ise bir anda sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar!

Mert Öcal Kırmızı Oda’da!

Tv 8 ekranlarında geçtiğimiz sezon adeta fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Survivor 2020’nin yıldızlarından biri olan ve seyirci tarafından çok sevilen yarışmacılardan Mert Öcal şimdilerde yine Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve yine reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisiyle birlikte anılıyor. İddiaya göre Survivor yıldızı Mert Öcal dizinin yeni bölümlerinde rol alacak. Şimdilik kesinleşen bir şey olmamasına rağmen Mert Öcal’ın dizinin senaristlerinden Dilek Öksüz’le mesajlaşmaları ve bunun paylaşılması bu iddiaları güçlendirdi. Survivor 2020’de başarılı bir performans ortaya koyan ve seyirci tarafından çok sevilen Mert Öcal’ın geçmiş dönemlerde dizilerde rol aldığı da biliniyor.

Mert Öcal Kimdir?

Adı şimdilerde Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle anılan Mert Öcal 29 Eylül 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Best Model Of Turkey yarışmasında 1. Seçilen Öcal 2004 yılında yapılan Best Model of The World yarışmasında da 1. Olmuştur. Mankenlik yapan ve gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pek çok organizasyonda boy gösteren Öcal aynı zamanda dizilerde de rol almıştır. Birçok dizide rol alan Öcal son olarak İsimsizler adlı yapımda rol almıştır. Mert Öcal’ın rol aldığı dizilerden bazıları şunlardır. Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Bizim Okul, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz, Adını sen Koy, Arka Sokaklar, İsimsizler.

15-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar