Kısmetse Olur 23 Nisan'da kim elendi?

Kısmetse Olur 23 Nisan'da kim elendi?
Kanal D'nin efsane programı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Yine sürpriz bir haftanın finali bölümü ile ekranlara gelecek olan programda elenen isim kim olacak? İşte Kısmetse Olur evine veda eden isim...

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Kısmetse Olur'da bu hafta eve kim veda edecek? Yeni haftada bomba gibi olaylar yaşandı. Melis ve İlkay aşkı alevlenirken, Akın ise Rabia'dan vazgeçti. Rabia'dan vazgeçen Akın, Farima'ya ilgisi olduğunu açıkladı. Bu olay Kısmetse Olur evinde büyük yankı buldu. Didem Delen, Rabia'yı koruyunca Melis'le tartışma yaşadılar. Geçen sezondan bu yana arkadaş olan Emre Ubeyli ve Adnan Kızıltaş'ın arası açıldı. Onur ve Aycan'ın arasında da su sızmıyordu. Rabia yaşadığı bu tatsız olaylardan dolayı çok mutsuz ve elenmek istiyordu.

Bu hafta evden kim elendi?

23 Nisan Pazar akşamı Kanal D'de ekranlara gelecek final bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu haftanın birincileri OnAy çifti, yani gelinler evinden Aycan damatlar evindende Onur oldu. Eleme gecesi ise koruma altına alınan adaylar, ilişkilerine yeni başlayan Melis Buse Betkayan ve İlkay Karaoğlan oldu. Elenmesi yönünde ise en çok isimi yazılan damat adayı Akın olurken, gelinler evinden de Pınar oldu. İki yarışmacı birden ayağa kalktı. Fakat bu hafta eleme olmayacağı açıklandı. Bununla birlikte de eve yeni giren adaylar olmadı.

Geçen hafta kim elenmişti?

16 Nisan 2017 tarihinde yayınlanacak olan 'Kısmetse Olur Haftanın Finali' bölümünde eve veda eden isimler internete sızdı. Eleme gecesi gelin adaylarının evden gitmesi yönünde en çok Kemal'in adını yazdı. Damat adayları ise Yağmur'u yazdı. Bu hafta evden iki isim birden elendi. 10.000 TL'lik ödülün sahibi kim olacak? Bu  hafta ödülü kazanan yarışmacı evini koruyamayacak. Ve gelin adaylarında Yağmur, damat adaylarından da Kemal eve veda edecek. Evden ayrılan iki yarışmacının yerine Şerif ve Pınar oldu. Fakat iki isimde kimseye talip olarak gelmediklerini açıkladılar.

21-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar