Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? | 16 Nisan 2017

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? | 16 Nisan 2017
Aksiyon ve kavganın bir an eksik olmadığı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Bu hafta eve veda eden yarışmacıların yerine kim geldi? Akın ve Rabia arasında sürpriz gelişme.. Tüm detaylar bu yazımızda...

Kanal D'nin en çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Bu haftaya Didem ve Adnan'ın evi terk edişi damga vurdu. Didem ve Tuğçe'nin kavgası sonrası evden ayrılmak isteyen fenomen çift AdDid aradan bir gün geçtikten sonra eve geri döndüler. Tuğçe ve Emre arasındaki ilişki tam gaz devam ediyor. Bu hafta halk gelinler evinden Didem Delen'i birinci yaparken, damatlar evinden de İlkay'ı yaptılar. Melis ve Kemal ilişkisinde ise son noktaya gelindi.

Kısmetse Olur'da kim elendi?

16 Nisan 2017 tarihinde yayınlanacak olan 'Kısmetse Olur Haftanın Finali' bölümünde eve veda eden isimler internete sızdı. Eleme gecesi gelin adaylarının evden gitmesi yönünde en çok Kemal'in adını yazdı. Damat adayları ise Yağmur'u yazdı. Bu hafta evden iki isim birden elendi. 10.000 TL'lik ödülün sahibi kim olacak? Bu  hafta ödülü kazanan yarışmacı evini koruyamayacak. Ve gelin adaylarında Yağmur, damat adaylarından da Kemal eve veda edecek. Evden ayrılan iki yarışmacının yerine Şerif ve Pınar oldu. Fakat iki isimde kimseye talip olarak gelmediklerini açıkladılar. Akın ve Rabia arasında ise yeni gelişmler yaşanacak. İkilinin tanışma yoluna gireceği yönünde iddialar var. 

Çiftlerin arası bu hafta nasıl olacak?

Adnan Kızıltaş ve Didem Delen : Gelecek hafta Salı günü AdDid hayranları onlara büyük bir sürpriz yapacak. Fanlar AdDid için eve baklava ve çiçek gönderecekler. Fenomen çift AdDid ise bu duruma çok sevinecek. Aralarınında iyi olduğu ifade edildi.

Onur Yüksel ve Aycan Varış :  İkilinin arası iyi devam ederken, Aycan ve Melis'in yeni gelen gelin adayı Pınar'a yaptıkları şaka gerginlik yaratacak.

Emre Ubeyli ve Tuğçe Yılmaz : İlişkileri tam gaz devam eden TuğEm çifti gelecek hafta yapım tarafından pikniğe gönderilecek. 

 

13-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar