Kısmetse Olur Programı Geri Dönüyor! Kısmetse Olur Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kısmetse Olur Programı Geri Dönüyor! Kısmetse Olur Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Seda Akgül’ün sunumu ile 2 sezon TV ekranlarında yayınlanan bir dönemin popüler evlilik programı Kısmetse Olur geri dönüyor! Yeni bölümleri hangi kanalda yayınlanacak?

Efsane televizyon programı geri dönüyor... Kısmetse Olur yeniden izleyici ile buluşacak… Bir dönemin popüler evlilik programı entrikalara doyduğumuz Kısmetse Olur yeniden ekranlara dönüyor. İlk bölümü ile 5 Ekim 2015 tarihinde yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur, 29 Nisan 2017 tarihine kadar Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. 2 sezon 426 bölüm ekranlara gelen program izleyici tarafından büyük ilgi görmüş, her gün günün belli saatlerinde yayında olan yarışma programı yüksek reytingler getirmişti. 29 Nisan 2017 tarihinde evlilik programlarına yasak gelmiş programlar yayından kaldırılmıştı. Ancak program çok izlendiği için Kanal D ekrandan kaldırdığı programı kanalın internet sitesinde ‘Gençlik Başımda Duman’ adı ile Kısmetse Olur ekibinde o an hangi yarışmacılar varsa olan kadroyla aynı yapım ekibiyle bir dizi yayınlamış oldular. Ancak bu dizi çok uzun sürmedi. Kulislerde yer alan haberlere göre 2022 yılında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital kanal Exxen’de Kısmetse Olur programı yeni bölümleri ile yayınlanmaya başlayacağı iddia edilmişti ancak bu gerçekleşmedi. Şimdi yeniden Kısmetse Olur yarışma programı yeni yarışmacıları ve yeni sezonu ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Kısmetse Olur programı hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman? Nereden izlenebilecek? Ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların cevapları haberimizde…

 

Çok İzlenen İzdivaç Programı ‘Kısmetse Olur’ Yeni Bölümleri İle Ekranlara Geri Dönüyor

Bir dönem izleyicileri ekranlara kilitleyen, aşkın, ihtirasın ve entrikanın dolu olduğu programdan izleyicilerini sevindiren bir haber geldi. Gazetesi Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kısmetse Olur adlı izdivaç programı yeniden ekranlara geri dönüyor.

 

Production House yapım şirketi tarafından 2015-2017 yılları arasında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur evlilik yolunda ilerleyen 8 erkek 8 kadın adayın özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirdiği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazandığı yarışma programı yeni bölümleri ile yeniden yayınlanmak için hazırlanıyor.

 

Kısmetse Olur programının o dönemki yarışmacıları aradan yıllar geçse bile sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kısmetse Olur 1. Sezon yarışmacıları; Ceyda Kırıcı, Cansel Çördük, Daniela Grejdeanu, Hande Öztaşkın, Hazal Atabek, Mehtap Taşkıran, Melis Buse Betkayan, Nur Erkoç. Adnan Kızıltaş, Ali Serhat Doğru, Batuhan Cimilli, Emre Ubeyli, Ercan Çiftçi, Erdem Dalfidan, Eser West, Turgay Tepe.

 

Kısmetse Olur 2. Sezon yarışmacıları; Aycan Varış, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Hazal Babalık, Merve Yurdakul, Rabia Karaca, Serap Gürbüz. Adnan Karataş, Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Gökhan Sara, Onur Demirtaş, Semih Kurtulmuş, Şahin Nart, Tolga Kulakçı.  

 

Kısmetse Olur Hangi Kanalda Yayınlanacak? Ne Zaman?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kısmetse Olur programının yeniden yayınlanmaya başlayacağı iddia edilen programın yeni adresi belli oldu.

Yarışma programı başlat.tv adlı dijital platformda yakında yayınlanacak. 

Sektöre yeni giriş yapmaya hazırlanan ve dev bir yatırım bütçesi ile girecek olan dijital platform Başlat’ta Kısmetse Olur programı seyirciyle buluşacak.

29-09-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar