Kitapları dizi olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun  terapi seansları doldu

Kitapları dizi olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun  terapi seansları doldu
Terapi seansları yoğun ilgi gören 74 yaşındaki Gülseren Budayıcıoğlu'nun ve sahibi olduğu Madalyon Terapi Merkezi bir yıllık rezervasyonları tamamen doldu

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir... Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan ve reyting rekorları kıran dizilerden sadece birkaçı. Kitapları dizilere esin kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun terapi seansları doldu. 1 yıllık seansları dolan ve hasta kabul etmeyen Budayıcıoğlu'nun seans ücretleri merak konusu oldu. İşte o seanslar ve ücretleri haberimizde.

Kitapları dizi olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun  terapi seansları doldu

Medyatav'nın haberine göre dizilerden sonra aşırı ilgi gören ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun  ve sahibi olduğu Madalyon Terapi Merkezi'nin bir yıllık terapi seansları doldu. Seneye ekim ayına kadar hasta kabul etmeyecek olan Budayıcıoğlu'nun ve ekibinin seans ücretleri ise belli oldu. Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı gibi reyting rekoru kıran dizilerin senaristi olan ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun ismini duyman kalmadı. Terapi seansları yoğun ilgi gören 74 yaşındaki ünlü psikiyatr ve sahibi olduğu MAdalyon Terapi Merkezi bir yıllık rezervasyonalrını doldurarak hasta girişlerini kapattı. Budaycıoğlu ve ekibinin seans ücretleri de dudak uçuklattı. İstanbullu Gelin ile başlayan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda ile devam eden dizi furyasında etkin rol oynayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kliniğinin 2021 seans ücretine ise yetkililer cevap vermiyor. 

İstanbullu Gelin ile başladı

Hayata Dön kitabından uyarlanan İstanbullu Gelin dizisiyle şöhrete ulaşan Budayıcıoğlu, 2008 yılında ikinci kitabı “Günahın Üç Rengi” adlı kitabını yayınladı ve kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul’da Levent ve Suadiye şubelerini açtı.  Halen 75 kişilik psikiyatrist ve psikolog kadrosuyla hastalara hizmet veren Gülseren Budayıcıoğlu seans ücretleri 1 yıl önce 1.000 Türk Lirası’ndan Madalyon kliniğinde ise diğer doktorların seans ücretleri 250 Türk Lirası’ndan başlıyordu.

Dizilerden sonra rağbet arttı

Özellikle geçtiğimiz sezon hemen her Tv kanalında bir dizisi yayınlanan Budayıcıoğlu'nun şöhreti arttı vee seansları doldu. öyle ki doluluk oranı 1 yılı buldu. Ancak Ankara ve İstanbul'daki merkezlerde Budayıcıoğlu ekibi hasta almaya devam ederken seans ücretleri ise duyanları şaşırtmayı sürdürüyor. Psikiyatr ücretleri İstyanbul Levent ve Suadiye şubelerinde 20 dakika için 300, 45 dakika için 650 liradan başlıyor. Ankara'daki şubede Psikolog seans ücretleri ise 45 dakika için 565 liradan başlıyor. 

04-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar