Ünlü Oyuncu İlhan Daner Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü Oyuncu İlhan Daner Son Yolculuğuna Uğurlandı
Geçtiğimiz gün 82 yaşında hayata veda eden usta oyuncu İlhan Daner’in cenaze töreni bugün düzenlendi ve usta isim son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde 2 aydır tedavi gördüğü Göztepe Şehir hastanesinde Şeker hastalığına bağlı organ yetmezliği sebebiyle 82 yaşında hayata veda eden Türk Sineması ve tiyatrosunun usta oyuncu İlhan Daner bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncu İlhan Daner için İstanbul Üsküdar Şakirin Camiinde tören düzenlendi. 82 yıllık ömrü boyunca ekranlarda, sinema perdelerinde ve tiyatro sahnelerinde sevenleriyle buluşan ve son ana kadar sahnelerde yer alan ünlü ismin Cenazesine pek çok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri olan Müjdat Gezen ünlü isim hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünlü Oyuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü Göztepe Şehir Hastanesinde Şeker hastalığına bağlı organ yetmezliği sebebiyle 82 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncu İlhan Daner bugün son yolcuğuna ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla uğurlandı. Ünlü ismin cenazesi Şakirin Caminde kılınan namazın ardından Hekimbaşı mezarlığında toprağa verildi. Son yıllarına kadar sahneleri terk etmeyen ve seyircisiyle birlikte olan usta ismin cenazesine ailesi ve ünlü ismin yakın arkadaşı oyuncu Müjdat Gezen de katıldı.

Öldüğünü Kabul Edemiyorum

82 yaşında hayata veda eden usta oyuncu İlhan Daner’in hayata veda etmesinin ardından ailesi ve sevenleri açıklamalarda bulundu. Ünlü ismin eşi Nihal Daner yaptığı açıklamada “onu anlatmak çok zor. Dört dörtlük bir insandı. Onun öldüğünü kabul edemiyorum” ifadelerini kullandı. Usta oyuncunun eşinin cenaze boyunca gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Cenazeye katılan usta ismin arkadaşı Müjdat Gezen ise yaptığı açıklamada “50 yıldan fazla sahne arkadaşımdı. Aynı tiyatrolarda çalıştık. Biz onunla birlikte 55 sene önce İzmir Fuarı’nda ikili komiklik yaptık. Çok anılarımız var. Türk komedi dünyasına imza atmış bir aktördür. Çok iyi bir komedi oyuncusuydu” ifadelerini kullandı. Usta oyuncunun oğlu ise “Tiyatro ve sinema dünyasında yeri doldurulamaz biriydi. Ölüm öyle enteresan bir şey ki asla hazır olamıyorsunuz. Yaklaşık 2 senedir tedavi görüyordu. Ağır şeker hastasıydı buna bağlı organ yetmezliği vardı. Ne kadar hazır olun denilse bile böyle şeylere hazır olamıyorsunuz” ifadelerini kullandı. Yapılan törenin ardından ünlü ismin cenazesi toprağa verildi.

04-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar