Ahmet Selçuk İlkan ve Coşkun Sabah Arasında Gerginlik

Ahmet Selçuk İlkan ve Coşkun Sabah Arasında Gerginlik
Ünlü isimler Ahmet Selçuk İlkan ile Coşkun Sabah arasında yaşananlar Magazin dünyasında yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

Magazin basınında zaman zaman yaşanan ünlüler arasındaki tartışmaya bugünlerde bir yenisi daha eklendi. Ünlüler arasında çıkan tartışmalarda taraflar birbirini suçlarken aynı zamanda ellerinde ne var ne yoksa birbirilerini suçlamak için kullanıyorlar ve bu durumda magazin basını ve son zamanlarda da sosyal medyada gündem haline gelerek hedef kitlelere duyuruluyor. Bu günlerde yaşanan yeni bir gelişme tam da bu türden bir olay ve magazin basını ve sosyal medyada da geniş şekilde yer bulmaya başladı. Ünlü isimler Coşkun Sabah ile Ahmet Selçuk İlkan bugünlerde birbirilerini suçlamaya ve ağır sözlerle itham etmeye başladılar. Ahmet Selçuk İlkan’ın bir röportajında ifade ettiği sözler üzerine şarkıcı Coşkun Sabah Ahmet Selçuk İlkan’a yüklendi. Tarafların arasında geçen tartışmalar ise magazin basını ve sosyal medyada olay oldu.

Ahmet Selçuk İlkan Ne Dedi?

Ünlü söz yazarı ve şair Ahmet Selçuk İlkan bugüne kadar yazdığı şiirlerle büyük kitlelere hitap eden isimlerden biri. Pek çok şarkıcıya şarkı sözü veren Ahmet Selçuk İlkan şiirlerini şarkılarında kullanan Coşkun Sabah için şoke edici ifadeler kullandı. Ahmet Selçuk İlkan açıklamasında “20 yıldır onu uyarmama rağmen sahnede adımı anmadı. Şarkılarımda cayma hakkımı kullansam sahneye çıkıp söyleyecek başka şarkısı yok” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Coşkun Sabah, Ahmet Selçuk İlkan’a sert şekilde yüklendi. Coşkun Sabah sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Çok ayıp, şiddetle kınıyorum. Tamamen Haber olması için bana atılan bir iftira. Ne zaman besteci oldunuz sizde şarkım diyorsunuz? Şarkım sadece besteci diyebilir, siz ancak şiirini yazdığım şarkı dersiniz. Çok ayıp ve bunun adı nankörlük. Şiddetle kınıyorum. Yıllardır bana böyle fütursuzca saldırıyor” ifadelerini kullandı.

Hangi Şarkıları Seslendiriyor?

Şarkıcı Coşkun Sabah ile Ahmet Selçuk İlkan arasında yaşanan tartışmaya konu olan ve şiirlerini Ahmet Selçuk İlkan’ın yazdığı parçalar arasında, Anılar, Aşk Kitabı, Bir Pazar Günü, Hatıram Olsun, Ne Seninle Ne Sensiz, Tahta Masa, Hayatımın Kadınısın, Düştüm Gözümden Artık, Bir Gülü Sevdim gibi şarkılar bulunuyor. İkilinin bundan sonra nasıl davranacakları, Ahmet Selçuk İlkan’ın Coşkun Sabah’a cevap verip vermeyeceği ve ikilinin ne karar alacakları ise merakla bekleniyor.

04-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar