Mucize Doktor sil baştan!

Mucize Doktor sil baştan!
Sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Mucize Doktor da koronavirüs salgını sebebiyle sete ara vermişti. Fox Tv'nin aldığı karar Mucize Doktor'u nasıl etkileyecek?

Mucize Doktor alışılmışın dışında konusu ve sevilen oyuncu kadrosu ile sezonun en çok konuşulan ve reytingi oldukça fazla olan dizilerden biriydi. Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkili oldu ve gündelik hayat derinden etkilendi. Dizi setlerini de etkilyen salgın sebebiyle dizilerin yeni bölümleri çekilemedi. Mucize Doktor 28. bölümüyle ekrana gelmişti. Birçok dizi gibi Mucize Doktor dizisinin de akıbeti merak edilirken Fox Tv farklı bir karar aldı. Diziyi nasıl etkileyeceği bilinmeyen bir karar alan Fox Tv, Mucize Doktor'u ilk bölümden itibaren yeniden yayınlama kararı aldı.

Fox Tv'den Mucize Doktor kararı

Sevilen dizi Mucize Doktor, 9 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle yayında olacak. Mucize Doktor'un yayınlanmış 28 bölümün ardından ne zaman çekimlere başlayacağı da bilinmiyor. Salgın sebebiyle sektörde yaşanan belirsizlik Mucize Doktor için de geçerli. Birçok kanal eski dizilerini veya sinema filmlerini yayın akışına eklerken Fox Tv Mucize Doktor'u tekrar yayınlama kararı aldı. Yaz döneminin de yaklaşmasıyla dizi setlerinin yeni sezona kadar başlamaması da konuşulanlar arasında. Mucize Doktor 2. sezonu ne zaman başlar? İlk sezonun tekrar yayınlanması doğru bir karar mı? zaman gösterecek.

Yeni diziler de ara verdi

Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Murat Aygen, Özge Özder, Hazal Türesan ve Reha Özcan gibi oyuncular yer alıyordu. Ali Vefa karakteriyle gönüllere giren Taner Ölmez dizide otizmli bir doktoru canlandırıyor. Otizm hakkında da farkındalık oluşturmayı başaran dizi sezona çok iyi başlamış ve başarılı bir şekilde devam etmişti. Koronavirüs diğer setleri olduğu gibi Mucize Doktor setini de durdurdu. Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı, Yasak Elma, Mucize Doktor gibi sezon başından beri devam eden dizilerin dışında Öğretmen, Baraj gibi yeni başlayan dizilere de ara verildi. Fox Tv'nin Mucize Doktor'u yeniden yayınlama kararının arkasında perşembe reytingini kaptırmamak olduğu yorumları yapılırken, Mucize Doktor takipçileri yeniden diziyi izleme fırsatı bulacak.

06-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar