İrem Derici'den Estetik Açıklaması

İrem Derici'den Estetik Açıklaması
Ünlü şarkıcı İrem Derici Ankara’da verdiği konserde sevenleriyle buluştu. Sahneden seyircisine keyifli anlar yaşatan ünlü isim birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ünlü isimlerin sık sık magazin basınında konu olan ve hemen her ünlünün bu konuda bir şeyler söylediği estetik konusu bugünlerde yine gündemde. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin yaptığı bir açıklama ise estetik konusunu iyice ön plana çıkardı. Kimi ünlünün estetik operasyon yaptırdığını kabul ettiği kiminin de kabul etmediği, ya da sakladığı ünlüler dünyasından en çarpıcı ve cesur çıkış ünlü şarkıcı İrem Derici’den geldi. Konserden konsere koşan ve en çok konser veren isimler arasında yer alan İrem Derici önceki gün Ankara’da sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı sahnede birbiriden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sahneye derin göğüs ve yırtmaç dekoltesiyle çıkan ünlü isim sahneden yaptığı açıklamayla estetik yaptırıp yaptırmadığını kendisini seyretmeye gelenlerle paylaştı. İrem Derici sahneden yaptığı açıklamada estetik yaptırdığını ve buna çok büyük miktarda para harcadığını belirtti.

Kazandığımın Yarısını Harcadım

Önceki gün Ankara’da sevenleriyle buluşan ünlü isim İrem Derici sahnede adeta fırtına gibi esti. Birbirinden güzel ve sevilen şarkılarıyla kendisini seyretmeye ve dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti çeken İrem Derici zaman zamanda seyircilerle sohbet etti. Sahnede giydiği derin göğüs dekoltesi ve yırtmaç dekoltesini abartılı bulanlara cevap veren ünlü isim “o kadar estetik yaptırdım, kazandığımın yarısını buna verdim. O kadar da olsun artık” ifadelerini kullandı. Ünlü isim başka ünlülerin aksine estetik yaptırdığını saklamıyor. İrem Derici’nin şu ana kadar üç burun, göğüs ve diş estetiği yaptırdığı biliniyor. Ünlü isim zaman zamanda botoks ve doldu yaptırıyor.

Gece 2’de Ciyak Ciyak

Ünlü isim İrem Derici konser vermek için gittiği Ankara’da geceyi bir otelde geçirdi. Ünlü isim bu sırada kaldığı odanın yanında kalanlardan dert yanarak konserinde seyircileriyle bunu da paylaştı. İrem Derici yaptığı açıklamada “uyuyamadım. Yan oda da bir şeyler döndü durdu. Sizde anlarsınız. Ne enerjileri varmış arkadaş gece 2.00’da dur bari. Ciyak ciyak uyutmadılar. Saygı duymak lazım. Odanın diğer tarafına gidip kıvrılıp uyumuşum, boynumda tutulmuş” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar seyirci tarafından kahkahalarla karşılandı. Ankara’da verdiği konserde seyircisine coşku dolu anlar yaşatan ünlü isim sahnede birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar