Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Reklam Anlaşması İmzaladı

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Reklam Anlaşması İmzaladı
Geçtiğimiz günlerde baba olacağını öğrenen ve yaptığı açıklamayla heyecanını dile getiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Son zamanlarda oyuncular ya da diğer ünlüler rol aldıkları reklamlarla ve bu reklamlardan aldıkları ücretlerle magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Reklamında oynadıkları ve reklam yüzü oldukları ürünlerle özdeşleşen ve tüketicinin dikkatini ürüne çekmeye çalışan ünlü isimler aldıkları ücretlerle adeta dudak uçuklatıyor. Geçtiğimiz aylarda Tarkan’ın rol aldığı bir reklamdan 15 Milyon gibi bir ücret alması uzun süre magazin basını ve sosyal medyada yer almıştı. Aynı şekilde Cem Yılmaz, Halit Ergenç, Demet Özdemir ve daha pek çok ünlü isim reklamlarda oynuyorlar. Sık sık reklam filmlerinde rol alan ve uzun süre bir ürünün reklam yüzü olan ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir reklam filminde rol alacağı da bugün magazin basını ve internet haber sitelerinde duyuruldu. Ünlü oyuncunun hangi üründe rol alacağı açıklanmazken rol alacağı reklam filminden alacağı ücret konusunda ise belli bir rakam verildi. Adeta dudak uçuklatan bu rakamın doğru olup olmadığı ise henüz oyuncu tarafından teyit edilmedi.

8 Milyon TL Alacak

Ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ rol aldığı dizi ve sinema filmlerindeki performansıyla sevenlerini ve tüm otoriteleri kendisine hayran bırakıyor. Ünlü oyuncu başarılı performansıyla yapımcıların listesindeki ilk isimlerden biri olurken, oyuncu zaman zamanda reklam filmlerinde boy gösteriyor. Bir giyim markasının reklamında uzun süre rol alan ve bu markanın reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ’un şimdilerde başka bir ürünün reklamında oynayacağı öğrenildi. Araba merakıyla tanınan ve arabalara olan ilgisi herkes tarafından bilinen oyuncunun bu merakı yeni reklamının da ana temasını oluşturacak. Ünlü oyuncunun canlandıracağı reklamın dünyaca ünlü bir otomobil markası olduğu ve bu reklamın dijitalde yayınlanacağı öğrenildi. Yakın zamanda kamera karşısına geçecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un bu reklam karşılığında 8 Milyon TL alacağı iddia edildi.

Yakın Zamanda Baba Olacak

Kıvanç Tatlıtuğ ile evli olan stilist Başak Dizer’in geçtiğimiz ay hamile olduğu magazin basına yansımış ve olay uzun süre gündemde kalmıştı. Hamilelik sürecini doğrulayan Başak Dizer “evet doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ise yaptığı açıklamada “çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık” açıklamasını yapmıştı. Son gelen haberlere göre ise çiftin bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu iddia edildi.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar