Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal Yurtçu Hayalindeki Mesleği Açıkladı

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal Yurtçu Hayalindeki Mesleği Açıkladı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Deniz baysal Yurtçu eğer oyuncu olmasaydı hangi mesleği yapmak istediğini açıkladı.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan Teşkilat Dizisi’nin başarılı ve güzel oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu bir dergiye verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizide Zehra karakteriyle seyirci karısına çıkan ve gösterdiği performansla bütün otoritelerin takdirini kazanmış durumda. Pazar akşamları ekrana gelen ve bir istihbarata ajanını canlandıran ünlü isim Deniz Baysal Yurtçu her hafta performansıyla seyirciyi ekran başına kilitliyor. Başarılı ve güzel oyuncu dizideki oyunculuk performansıyla oyunculuğunu ortaya koyarken ve bu alanda başarılı olurken gönlünde yatan mesleğin ne olduğunu açıkladı. Deniz Baysal Yurtçu verdiği röportajda oyunculuğu severek yaptığını belirtti ve eğer oyuncu olmasaydı hangi mesleği yapmak istediğini ilk kez ifade etti.

Gönlünde Yatan Mesleği Açıkladı

Ünü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu iki sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandırıyor. Daha önce pek çok yapımda rol alan ve oyunculuğu ile herkesi kendisine hayran bırakan ünlü isim bir dergiye verdiği röportajda oyuncu olmasaydı hangi mesleği seçeceğini açıkladı. Deniz Baysal Yurtçu açıklamasında “her bir özelliğim, her davranışım beni ben yapıyor diye düşünüyorum. Süreci gördükçe, değişimi gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü sevdiğim ve hayal ettiğim işi yapıyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncu olmasaydınız hangi mesleği yapmak isterdiniz şeklindeki soruya başarılı isim “adli psikolog olmak isterdim. İnsan beyni bende büyük bir merak uyandırıyor” ifadeleriyle cevap verdi. Ünlü oyuncunun bu açıklaması sevenlerinden tam not alırken sosyal medya hesabına pek çok beğeni geldi.

Keşke Demek Yerine…

Ünlü oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili pek çok konuda açıklama yaparken hayatından örnekler verdi. Ünlü isim hayatında keşke demek istemediğini bunun yerine yaladıklarını ön plana çıkardığını belirtti. Deniz Baysal Yurtçu açıklamasında “anı yaşamayı seviyorum. Çok büyük planlar yapmam. Olmayınca hayal kırıklığı yaşamamak ve her şeyin tadını çıkarabilmek için” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu hayatında değiştirmek istediği bir şey olup olmadığına ilişkin soruya ise “gerçekten hiçbir şeyi değiştirmezdim. Keşke demektense şükür demeye gayret ediyorum. Yoksa insan geçmişe takılıp kalır. Ben yaşadıklarımla şimdiki Deniz’im ve bu Deniz’i seviyorum” ifadeleriyle cevap verdi.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar