Annemizi Saklarken Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Annemizi Saklarken Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizilerden Annemizi Saklarken'in yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk yayın tarihi 8 Aralık Çarşamba.

Sezon devam ederken kanallar yeni yapımları ekrana getirmek için çalışmalarını devam ettiriyorlar. Televizyon kanalları reyting alabilmek için her çabayı gösterirken ne yazık ki zaman zaman ekrana getirdikleri diziler reyting alamıyor ve yapım şirketleri ile kanallar büyük hayal kırıklığına uğruyorlar. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve sezona yeni başlayan dizilerden de erken finaller olurken kanal yeni yapımları seyirciyle buluşturmak için çalışmalarını devam ettiriyor. Kanal ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları uzun süredir devam eden yeni dizilerden Annemizi Saklarken Dizisinin yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir yayınlanan fragmanların ardından dizinin yayın tarihi basılı olan fragmanı yayınlanmaya başlandı. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in rol aldığı Annemizi Saklarken dizisinin yayın tarihi ise 8 Aralık Çarşamba olarak belirlendi.

Annemizi Saklarken 8 Aralık Çarşamba Ekrana Geliyor

Ojo Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncunur Sevimli, Ezgi Gör Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya ve Merve Sevin gibi oyuncuların yer aldığı Annemizi Saklarken Dizisinin yayın tarihi açıklandı. Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yayın tarihi olarak 8 Aralık Çarşamba belirlendi. Yayınlanan fragmanları seyirci tarafından oldukça beğenilen ve merakla beklenen dram dizisi Annemizi Saklarken dizisi kanalın da umut beklediği yapımlar arasında.

Annemizi Saklarken Konusu

Ojo Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında 8 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Annemizi Saklarken dizisi heyecanla bekleniyor. Dizi, henüz çocuk yaşta ilk bebeğini kucağına alıp arkasından iki tane daha çocuk dünyaya getirmiş olan ve şimdilerde Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan’ın hikayesini anlatmaktadır. Handan, Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provalarına gitmeye başlar. Bu sırada Dündar’ın ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı bundan sonra tamamen değişecektir. Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan Annemizi Saklarken Dizisinin ilk bölümü 8 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar