Dizi oyuncuları bölüm başı ne kadar kazanıyor?

Dizi oyuncuları bölüm başı ne kadar kazanıyor?
Popüler dizilerde rol alan oyuncular bölüm başı ne kadar kazanıyor? İşte 2018-2019 dizi oyuncularının bölüm başı ücretleri.

Milyonların hayranlıkla takip ettiği dizi oyuncularının bölüm başı kazandıkları ücretler, yıllardır popülerliğini kaybetmeyen, en çok aranan konular arasında yer alıyor. Son zamanların popüler dizileri Çukur, Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol alan oyuncular ne kadar kazanıyor?

Sinan Tuzcu

Atv'nin sevilen dizileri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz'de hayat verdiği karakterle büyük bir başarı yakalayan Sinan Tuzcu, diziden bölüm başı 17 bin 500 TL alıyor.

Öykü Gürman

Listeye Sen Anlat Karadeniz dizisiyle devam ediyoruz. Ses sanatçısı olan Öykü Gürman, dizide hayat verdiği Asiye karakteriyle bölüm başı 15 bin TL kazanıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu

Adını Çembermde Gül Oya dizisiyle duyuran, Kırık Kanatlar, Uçurum, Tatar Ramazan gibi başarılı yapımlarda rol alan Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz'de Vedat karakterine hayat veriyor. Dizinin kötü adamı bölüm başına 17 bin 500 TL kazanıyor.

İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Nefes karakteriyle büyük çıkış yakalayan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, bölüm başı 20 bin tl alıyor.

Ulaş Tuna Astepe

Bir çok, dizi ve filmde rol alan Ulaş Tuna Astepe oyunculuk kariyerine Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya isimli dizide başlamıştı. Şimdilerde Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakterien hayat veren oyuncu bölüm başı 22 bin TL kazanıyor.

Aslıhan Gürbüz

Yahşi Cazibe dizisiyle adını duyuran Aslıhan Gürbüz, Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Merve karakteriyle milyonların beğenisini kazanmayı başardı. Bir çok, dizi, film ve reklam filminde rol alan oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bölüm başına 44 bin tl alıyor.

Gökçe Bahadır

Yaprak Dökümü dizisiyle adını duyuran Gökçe Bahadır, şimdilerde rol aldığı Star TV ekranlarında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bölüm başı 60 bin tl kazanıyor.

Aras Bulut İynemli

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve İçerde dizilerinde rol verdiği karakterlerle milyonların beğenisini kazanan Aras Bulut İynemli şimdilerde televizyon ekranlarının en çok izlenen Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veriyor. İynemli şimdilerde bölüm başı 70 bin tl alıyor.

Engin Altan Düzyatan

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın bölüm başı 75 bin TL aldığı söyleniyor. Başarılı oyuncunun yeni sezonda kaşesinin 120 bin TL'ye çıkacağı iddialar arasında.

Bergüzar Korel

En son Kanal D dizisi Vatanım Sensin'de rol alan Bergüzar Korel ekranların aranan isimleri arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu son rol aldığı Vatanım Sensin dizisinde bölüm başı 80 bin tl alıyormuş.

Oktay Kaynarca

Rol verdiği tüm karakterlerle başarıyı yakalayan usta oyuncu Oktay Kaynarca şimdilerde atv dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alıyor. Usta oyuncu bölüm başı 85 bin tl alıyormuş.

Emrah

Atv ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinden fiyatta anlaşamadığı için ayrılan Emrah, bölüm başı 120 bin TL alıyormuş.

Halit Ergenç

Hayat verdiği tüm karakterlerle başarıyı yakalayan usta oyuncu Halit Ergenç, en son Vatanım Sensin dizisinde rol aldı. Başarılı oyuncu bölüm başına 140 bin TL kazanıyordu.

Kenan İmirzalıoğlu

Deli Yürek, Ezel gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, son rol aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinden bölüm başı 350 bin TL alıyordu.

16-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler