Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinden ilk görseller paylaşıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinden ilk görseller paylaşıldı!
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinden ilk görseller paylaşıldı! Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirincçi'nin yer aldığı Netflix dizisi Bir Denizaltı Hikayesi'nin ilk görseller paylaşıldı. Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden ilk görüntüler yayınlaandı. Bir Denizaltı Hikayesi dizisi konusu nedir? Bir Denizaltı Hikayesi dizisi oyuncuları kimlerdir? Bir Denizaltı Hikayesi ilk bölüm ne zaman? İşte Kıvanç tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden ayrıntılar...

Netflix'in dizileri arasında yer alan Bir Denizaltı Hikayesi, bir denizaltı araştırma görevine katılmayı hazırlanan deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini anlatmaktadır. OGM Pictures'in üstlendiği aksiyon türündeki Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin senaryosunu ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak üstlenmektedir.

Toplamda sekiz bölümden oluşması düşünülen Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin oyuncu kadrosunda başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci olmak üzere Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Bir Deniz Hikayesi konusu

Deniz biyoloğu Arman ve bilim ekibi, dünyada yaşanan bir doğa felaketinni üzerinde hayatta kalmaya çalışmaktadır. Yaşadıklarına anlam vermeye çalışan Arman ekibini canlarını kurtarmak için sığındıkları askeri denizaltında gizemli bir araştırmaya başlarlar.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Adana doğumludur. 2002 yılında Best Model Of Turkey seçilmiştir. Ardından Best Model of the World seçilen Kıvanç Talıtuğ, ilk olarak 2005 yılında Gümüş isimli bir dizide oyunculuğa başlamıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in eseri olan Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanarak ekranlara getirilen dizide Behlül karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, başrollerde yer aldı. Bir çok başarılıprojede yer alan Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında Başak Dizer ile birlikte dünya evine girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma gibi oldukça başarılı dizilerde rol almıştır. Günümüzde ise Netflix yapımı olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde rol almaktadır.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar