Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a İki Bomba İsim Katıldı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a İki Bomba İsim Katıldı
Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve uzun süredir yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a iki bomba isim daha dahil oldu. İşte detaylar!

Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve başladığı günden itibaren seyircinin büyük ilgisini çeken ve her bölümde seyirciyi ekrana kilitleyen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zaman zaman yayınına ara verse de yinede seyircisi ısrarla diziyi takip etmeye devam ediyor. Mafya, derin ilişkiler, yabancı devlet ve güçler gibi konuları ele alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ali Sürmeli, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Yalçın Hafızoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. Sık sık kadrosundan oyuncu ayrılan ya da oyuncu dahil olan dizi yeni hikayelere göre yeni oyuncuları kadrosuna katmaya da devam ediyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerine iki bomba isim dahil olurken bu isimlerin canlandıracağı karakterler diziyi tümden değiştirecek gibi görünüyor. İşte diziye dahil olacak o iki isim ve haberin detayları!

Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran EDHO’da!

Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve uzun yıllardır yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a iki bomba isim dahil oluyor. Dizinin zaten üst düzey oyunculardan oluşan kadrosuna iki üst düzey oyuncu daha katılırken bu oyuncuların canlandıracağı karakterler dizide büyük kırılmalara ve hikaye değişikliklerine yol açacak gibi görünüyor. Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran’ın dahil olduğu EDHO’da önümüzdeki bölümlerden itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve dizide tüm dengeler bir kez daha değişecek. Önümüzdeki bölümlerde rol alacak oyuncuların canlandıracağı karakterler hakkında ise henüz bir bilgi yoktur.

Bahtiyar Engin Kimdir?

Usta oyuncu Bahtiyar Engin 13 Ağustos 1965 yılında Ordu’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eğitim Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçılı da yapan usta oyuncu pek çok dizi ve filmde rol almıştır.

Caner Kurtaran Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan başarılı oyunculardan Caner Kurtaran 26 Ekim 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu özellikle Yaprak Dökümü ve Bir Deniz Hikayesi adlı yapımlarla tanınmıştır.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar